Enleum

AMP-54R je nový zesilovač společnosti Enleum. V návaznosti na nejnovější úspěchy a pokroky dosažené u AMP-23R a HPA-23RM použila společnost Enleum v modelu AMP-54R své nejlepší technologie a nekompromisní konstrukci.

AMP-54R je přímým nástupcem staršího modelu Bakoon AMP-51R, který byl představen v roce 2016 jako 100wattový zesilovač s různými novými nápady a inženýrským úsilím. Od té doby společnost Enleum dosáhla významného technologického pokroku, včetně vývoje JET Bias, vlastního softwarově řízeného systému zkreslení. Tento průlom jim umožnil navrhnout AMP-54R s výkonem nové úrovně, stabilitou, účinností a především kvalitou zvuku. Spolu s nejnovějšími obvody. Enleum dosáhli také významného průlomu v průmyslovém designu, čímž se zlepšila estetika, přesnost, tuhost a celková kvalita provedení.

Díky tomuto inženýrskému úsilí se AMP-54R může pochlubit kompaktními rozměry 400 mm x 400 mm x 70 mm (šířka x hloubka x výška), což je téměř o polovinu menší objem než u předchozí vlajkové lodi AMP-51R při zachování stejného výstupního výkonu. Kromě toho se výkon transformátoru zvýšil o 25 % a kapacita napájecího zdroje byla zdvojnásobena, nyní v dual-mono konfiguraci.

Enleum AMP-54R
Díky novému zkreslení JET3 Bias (které se vyvinulo ze zkreslení JET2 Bias modelu AMP-23R) nyní nový softwarový algoritmus sleduje a optimalizuje zkreslení koncového stupně s větší přesností; výsledkem je lepší výkon a účinnost v jakýchkoli podmínkách. Zvýšení stability obvodu výstupního zkreslení se navíc přímo promítá do řídicího výkonu, takže Enleum AMP-54R může snadno řídit širší škálu reproduktorů.

Enleum AMP-54R také obsahuje pokročilejší 32bitový procesor, na kterém běží nejnovější, sofistikovanější softwarová architektura, umožňující přesnější řízení všech obvodů.

Společnost Enleum je hrdá na to, že poprvé ve svých zesilovačích nabízí dva volitelné moduly. Prvním modulem je patentovaný proudový vstupní gramofonový předzesilovací stupeň, který maximalizuje výkon MC kazet pomocí proudových signálů. Druhým modulem je modul proudového převodníku s koaxiálním a optickým vstupem. Tyto moduly dělají z modelu AMP-54R kompletní řešení zesilovače "vše v jednom" pro nekompromisní minimalistický high-end audio systém.

Enleum AMP-54R je pečlivě sestaven a testován hlavními inženýry společnosti Enleum buď v Koreji, nebo v Kalifornii, v závislosti na konečném místě dodání. Předběžná doporučená cena základního modelu AMP-54R bez volitelných modulů je přibližně 20 000 USD, 25 000 EUR (včetně DPH v EU) a 25 000 GBP (včetně DPH ve Velké Británii). Upozorňujeme, že MSRP se může změnit po uvedení do výroby ve 3./4. čtvrtletí 2023.

AMP-54R je dosud nejambicióznějším projektem společnosti Enleum, který představuje vrchol jejich technických a konstrukčních znalostí. Díky svým jedinečným a pokročilým technologiím v kombinaci s oceněnou "dokonalostí designu", jak ji ocenili odborníci na design a porotci, je Enleum AMP-54R skutečným počinem v audio průmyslu.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies