New catalogue range

Přestiskujeme zprávu společnosti UBSOUND:

Italská společnost UBSOUND uvádí u příležitosti svého 12. výročí na trh tři nové řady prémiových ručně vyráběných reprosoustav: B, T a M.

- Nový dvoupásmový dynamický koaxiální reproduktor s vyšším výkonem, vyšší účinností a extrémně přirozeným tónem
- Nový exkluzivní bassreflex pro rychlejší a homogenní nízké frekvence
- Nová vnější luxusní designová úprava s aplikovamými speciálními automobilovými laky
- Vylepšení vlastní exkluzivní zvukové technologie HDNSS s robustní evolucí v inženýrství každého jednotlivého detailu
- Nové materiály uvnitř skříně pro lepší pocit dokonalosti při reprodukci
- Kompletně ručně vyrobeno v Miláně, jde o ryzí Made in Italy s obrovskou vášní

Miláno, květen 2023 – Italská společnost UBSOUND, která je široce mezinárodně zastoupena v oblasti High-End audio průmyslu ve více než 65 zemích světa, uvádí na trh novou řadu: B-Series, T-Series a M-Series.
Společnost UBSOUND neustále pracuje na výzkumu a vývoji s cílem zdokonalovat konstrukci svých reproduktorů a reprosoustav, aby vytvořila extrémně přirozenou reprodukci spolu se stylovým designem.
Na základě silných stránek předchozích sérií se společnost UBSOUND rozhodla postoupit o krok vpřed modernizací koaxiálního měniče, který přidává větší výkon, dynamiku a soudržnost pro přirozenou dokonalou zvukovou scénu.
V důsledku vylepšení měniče a nového technického řešení uvnitř skříně společnost UBSOUND studovala nový tvar bassreflexu s cílem znovu vytvořit dokonalý zvukový obraz s přirozenou a homogenní tonalitou, která je v souladu s vlastní zvukovou technologií HDNSS (High Definition Natural Sound Signature). Podrobněji řečeno, nový exkluzivní bassreflex navržený s kuželovitým tvarem rohu, který udržuje kalibrovaný tlak uvnitř akustické komory, je schopen lépe reprodukovat nízké frekvence, které jsou potom rychlejší, robustnější a zároveň hladší pro dosažení úžasné akustické scény.
Styl povrchové úpravy vnějšího kabinetu byl obohacen o nové logo společnosti, které je laserem vyřezávané do reliéfní chromované nerezové oceli. To vytváří světelné triky podle odrazu světel místnosti, v níž je reprosoustava umístěna.

"Co se týče designu těchto nových reprosoustav, volba dvou barev je inspirována klaviaturou klavíru, pouze černé a bílé klávesy, aby se dosáhlo a ukázalo jasné poselství: jednoduše čistý zvuk," prohlašuje Marzio Gasparro, generální ředitel skupiny UBSOUND.

Všechna zmíněná vylepšení jsou implementována na celou novou katalogovou řadu, která čítá 3 modely prémiových reprosoustav: B45, T55 a M75, celkem 5 položek.

• Nový model B45 je regálová dvoupásmová reprosoustava dostupná ve dvou fascinujících barvách: matné saténové černé a lesklé čistě bílé. (299.000.00 Kč/pár)
• Nový model T55 je sloupová 2pásmová reprososutava, která je k dispozici ve 2 fascinujících barvách: matně saténové černé a lesklé čistě bílé (339.000.00 Kč/pár).
• Nový model M75 je podlahová 2pásmová vícekoaxiální sloupová reprosoustava dostupná v jedinečné a výjimečné matně saténové černé barvě a vyznačuje se mimořádnou přítomností 4 dynamických 2pásmových koaxiálních měničů, přičemž 3 měniče směřují k posluchači a 1 všesměrový měnič směrem k podlaze. (479.000.00 Kč/pár)

Společnost UBSOUND byla vždy v čele i co se přístupu k online prodeji svým zákazníkům týká. Žádá si, aby čím dál více audiofilů mělo možnost seznámit se s jejími produkty osobně, a proto se nové high-endové prodejny stávají reprezentanty společnosti UBSOUND ve své zemi. "Síť UBSOUND tvoří výběr nejlepších high-endových prodejen po celém světě. Pracujeme na rozšíření naší sítě s přáním mít v každé zemi skutečné partnery namísto pouhých prodejců," uzavírá Marzio Gasparro.

Dostupnost

Prémiové ručně vyráběné reproduktory B45, T55 a M75 jsou již k dispozici ke koupi v nejlepších obchodech se špičkovými produkty po celém světě, nebo přímo v italské továrně na jejich webových stránkách: www.ubsound.com

Oficiální distributor UBSOUND pro Českou republiku a Slovenskou republiku

EVEREST AUDIO SERVICES s.r.o.
Nové sady 988/2
Staré Brno, 602 00 BRNO
Česká republika

www.hifistudioeverest.cz/ubsound 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies