Mon Acoustics

Společnost Mon Acoustic píše: "Naše nejnovější nabídka, PlatiMon Virtual Coaxial One, je skutečným zázrakem designu produktu pro spotřebitele špičkového audia. Jun Hyeog Seo (zakladatel společnosti MonAcoustic a hlavní inženýr) klade ve svém zvukovém podpisu důraz na zohlednění doby attack, doby sustain a doby release, aby zanechal skvělý zážitek z poslechu. Pokud jde o vnější konstrukci, kryt reproduktoru je vyztužen hliníkem nejvyšší kvality 6601, který slibuje transparentní a moderní čistý zvuk. PlatiMon VC One v sobě snoubí špičkovou kvalitu povrchové úpravy s technikou hyperkartáčování, která zajišťuje prvotřídní zážitek skrz naskrz."

Postavte se do středu výkonu

Sluchátka PlatiMon VC One jsou speciálně navržena tak, aby reprodukovala přirozený zvuk a zároveň dosahovala širokého rozsahu frekvencí od 53 Hz do 28 000 Hz.

Vysoce výkonný výškový reproduktor AMT vlastní konstrukce produkuje vyšší frekvence od 3 100 Hz do 28 000 Hz.

Hlavní 5″ měnič plného rozsahu a woofer se skládají ze speciálních neodamiových feeritů aplikovaných německými jednotkami, které zvládnou nízké až vysoké frekvence od 53 Hz do 3 100 Hz s citlivostí 91 dB.

Unikátní měření akustického tlaku bylo aplikováno na zadní porty každého reproduktoru. PlatiMon VC One má vyhrazené strany reproduktorů podle těchto speciálních konstrukčních sestav, které vám poskytnou zvukovou scénu a hloubku zvuku, jakou byste od regálových reproduktorů této velikosti nečekali.

Sestaveno bez kompromisů, vstup a výstup

Reproduktory PlatiMon VC One, z nichž každý váží 15 KG (32 liber), byly zkonstruovány tak, aby vydržely a byly elegantní. Díky odpovídajícím rezonančním oddělovacím stojanům není prostor pro rezonanci s předsudky vůči materiálu, které by člověk mohl mít z použití hliníkových materiálů. Mon Acoustic je hrdý na to, že nedělá žádné kompromisy v kvalitě materiálů uvnitř ani vně.

Napájení zajišťuje korejský kabel Sanctus, PlatiMon použil stejné vodiče jako u špičkových reproduktorových kabelů F3 Signature. Jedinečný zvukový obraz a zvukovou signaturu zajišťuje 210 žíhaných drátů, které byly sedmkrát opleteny.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies