DNP-2000NE

Společnost Denon uvádí na trh síťový audio přehrávač DNP-2000NE, který nabízí vynikající kvalitu zvuku a všestranné možnosti připojení. Je navržen tak, aby dokonale doplnil integrovaný zesilovač Denon PMA-1700NE i starší modely, jako je PMA-2500NE nebo PMA-1600NE.

Model DNP-2000NE je vybaven vestavěnou bezdrátovou technologií HEOS Built-in společnosti Denon, která uživatelům umožňuje bezdrátově streamovat hudbu z hudebních služeb, jako jsou Spotify, Tidal, Amazon Music a další. Tato funkce poskytuje přístup k milionům skladeb, které lze v závislosti na službě poslouchat ve vysoké kvalitě zvuku. Aplikace HEOS také umožňuje uživatelům snadno spravovat místní hudební knihovnu, vytvářet seznamy skladeb nebo sdílet hudbu s dalšími vestavěnými zařízeními HEOS, jako jsou například domácí bezdrátové reproduktory Denon.

Model DNP-2000NE je vybaven pokročilým zpracováním AL32 Plus společnosti Denon, které zvyšuje frekvenci vzorkování na 384 kHz a rozšiřuje rozlišení na 32 bitů pro přesnou rekonstrukci hudebního signálu. Tato technologie podle výrobce zajišťuje věrnou reprodukci. Přehrávač je také vybaven čtyřmi 32bitovými/384kHz digitálně-analogovými převodníky. Vše je synchronizováno pomocí konstrukce Master Clock společnosti Denon, která nedovoluje žádné odchylky hodinového signálu. Analogové a digitální obvody přehrávače DNP-2000NE jsou navíc vzájemně izolovány, aby byly analogové obvody chráněny před rušením a šumem z digitální části. V této konstrukci si japonský výrobce udržel odborné znalosti.

DNP-2000NE nabízí pohodlné možnosti připojení, včetně Wi-Fi, Ethernetu, USB a Bluetooth. Podporuje také AirPlay 2 pro streamování hudby ze zařízení iOS. Kromě toho je přehrávač vybaven rozhraním HDMI ARC, dvěma optickými digitálními vstupy, jedním koaxiálním digitálním vstupem a vstupem USB-B pro nativní streamování hudby přímo z počítače. To znamená, že exkluzivní technologii převodníku v přehrávači DNP-2000NE mohou využívat i externí zdroje. Vestavěný vysílač Bluetooth umožňuje bezdrátové připojení sluchátek s technologií Bluetooth.

Díky připojení HDMI ARC na modelu DNP-2000NE mohou uživatelé přenášet zvuk z televizoru přímo do svého hi-fi systému. Vzhledem k tomu, že dnešní chytré televizory poskytují vynikající kvalitu obrazu a jsou také mediálními centry pro všechny online služby moderního zábavního systému, nemělo by dojít ani ke kompromisům v kvalitě zvuku. Navíc je podporována technologie HDMI CEC, takže kompatibilní zesilovače Denon nebo variabilní výstup DNP-2000NE lze ovládat pomocí dálkového ovladače televizoru. Síťový audio přehrávač DNP-2000NE bude k dispozici ve třech barevných provedeních od června 2023 na stránkách Denon.com a u autorizovaných prodejců Denon.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies