Avantgarde G3

Avantgarde Acoustic tvrdí, že DUO GT je "nejlepší Duo, jaké jsme kdy vyvinuli".

DUO GT "Grande Twin" je třetím vývojovým stupněm hornového systému, který je v portfoliu High End německé HiFi značky Avantgarde Acoustic od roku 1993. DUO GT je vybaven osvědčenou sférickou architekturou horny značky v kombinaci s vylepšeným středotónovým reproduktorem XM2, novým referenčním supervýškovým reproduktorem XT3 z modelu TRIO. O basy se starají basové měniče XB12 s obrovskou kmitací cívkou ze Spacehornu, vyvinuté jako doplněk k novému TRIO G3.

Holger říká, že Avantgarde Acoustic DUO GT má stejnou duši jako před třiceti lety, ale s jiným a temnějším temperamentem. Poskytuje účinnost 107 dB a má jmenovitou impedanci 18 Ohm.

MODULÁRNÍ A ROZŠIŘITELNÝ
Mezi hlavní přednosti nového DUO GT patří nový modulární a upgradovatelný crossover G3, obvody PolarisationPlus 3. generace, volitelný napájecí modul Itron Activ s výkonem 1000 W, NatureCap , jedinečný, patentovaný superkondenzátor společnosti Avantgarde, procesorem řízené aktivní filtry a nové uživatelské rozhraní G3 pro programování. DUO GT je 173 cm vysoký a každá jednotka váží 108,5 kg.

BASS UNIT
Basová jednotka je vybavena basovým zesilovačem G3-1000 a dvěma basovými měniči XB12. Nohy jsou přesně frézované CNC s tlumením vibrací z tlakově litého hliníku.

STŘEDNÍ ROZSAHOVÁ JEDNOTKA
Středobasová jednotka XM2 je vybavena dvěma novými 12palcovými měniči XB12 se 152mm kmitacími cívkami a membránou vyrobenou z kompozitu dlouhovláknitého papíru a uhlíkových vláken. Horna je 670mm kulovitá středotónová horna.

DVOUDÍLNÁ JEDNOTKA
Výšková jednotka je XT3 Reference s novým 200mm výškovým rohem o délce 176 mm, prstencovou membránou s duplexním zavěšením, novým vylepšeným supervýškovým reproduktorem XT3 Evolution a rozšířeným frekvenčním rozsahem až do 28 000 Hz.

AVANTGADRE ACOUSTIC DUO SD
Avantgarde Acoustic DUO SD byl navržen jako nový vstup do světa Duo zvuku. Dodává se s jediným basovým reproduktorem v jednotce a vnější rozměry byly pro tuto novou "vstupní úroveň" Duo mírně minimalizovány, ale jak říká Holger: "Zmenšení neznamená vždy jen vynechání. Redukce často znamená vytvoření povědomí o tom podstatném".

DUO SD má stejně velký kulový výškový reproduktor a středové rohy jako GT, ale je vysoký 155 cm a váží 94 kg. DUO SD je k dispozici také s volitelným modulem Itron Activ Power a volitelným modulem pro bezdrátové streamování.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies