JBL SA750

Společnost Harman International uvede  na trh model SA750WAL, běžný model zesilovače SA750, který byl vydán v omezeném množství jako druhý pamětní model k 75. výročí založení společnosti JBL. Cena je 418 000 jenů (včetně daně).

SA750WAL je běžný model zesilovače SA750, který byl v omezené sérii uveden na trh na podzim loňského roku. V rámci regularizace byl boční dřevěný panel obnoven z běžného přírodního teakového dřeva na přírodní ořechovou dýhu, která se používá u mnoha reproduktorů JBL.

Boční dřevěná část je nyní povrchově upravena přírodní ořechovou dýhou.

Základní specifikace jsou shodné se specifikacemi modelu SA750. Ikonický čelní panel z obráběného hliníku s dvoubarevnou vlasovou úpravou s různými směry na horní a spodní straně a na levé a pravé straně přístroje je vybaven třemi velkými knoflíky pro ovládání hlasitosti, vyvážení a přepínání vstupů, pěti přepínacími páčkami pro napájení, ztlumení, přepínání gramofonových desek atd. a dvěma sadami jantarových displejů.
Obráběný hliníkový čelní panel

Na čelním panelu je 3,5mm vstup aux a 3,5mm výstup pro sluchátka. Zadní panel má pět analogových vstupů, včetně gramofonových vstupů MM/MC, a čtyři digitální vstupy pro všechny zdroje zvuku. K dispozici je také předvýstup pro budoucí rozšíření systému.

Originální indikátor napájení JBL s vykřičníkem, který při zapnutí změní barvu z červené na oranžovou, a symbol "! značka, která na displeji přechází zleva doprava, dokud se nespustí, a mnoho dalších "hravých" funkcí, které potěší fanoušky JBL.

Dokáže streamovat hudbu přes internet a prostřednictvím AirPlay2 nebo Chromecast, pokud je připojen k místní síti s kompatibilním zařízením, a má funkci Wi-Fi, která funguje jako koncové zařízení pro software Roon pro správu hudby. Podporuje také Roon Ready.

Je použit vysoce účinný zesilovač třídy G s výstupním výkonem 130 W @ 8 Ω / 200 W @ 4 Ω, když jsou řízeny oba kanály. Je vybaven vysokokapacitním napájecím zdrojem s toroidním transformátorem, který zajišťuje výkon třídy A s nízkým napětím v oblasti nízkého výkonu a vysokou schopností sdílení napětí a proudu pro provoz vysoce výkonných zesilovačů třídy AB pro náročnější dynamiku.

Kromě ovládání pomocí speciálního dálkového ovladače, který je součástí dodávky, systém údajně umožňuje také integrované ovládání inteligentní domácnosti prostřednictvím aplikací a IP ovládání. Systém je také vybaven funkcí Dirac Live pro vyladění místnosti, která umožňuje optimalizovat výstup reproduktorů podle poslechového prostoru. Součástí dodávky je také kalibrační mikrofon pro korekci úrovně pásma prostřednictvím síťového počítače.

Frekvenční odezva je 20Hz-20kHz ±0,2dB (analogový vstup)/±0,1dB (digitální vstup), vstupní impedance 10kΩ, maximální vstup 4,8Vrms, THD+ šum 0,002%, odstup šumu a signálu 112dB (100W vstup 2,1V). Napájení 90-110 V, 50-60 Hz, příkon max. 800 W, 0,5 W v pohotovostním režimu; rozměry 449 Š x 127 V x 327 D mm (včetně nožiček, knoflíků a výstupků), hmotnost 12,5 kg.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies