Creative Zen Air

Přetiskujeme zprávu společnosti Creative Technology:

Společnost Creative Technology dnes oznámila uvedení sluchátek Creative Zen Air s novým designem ve tvaru tyčinek a s kapesním nabíjecím pouzdrem, které je lehké a zároveň stylové. Tato skutečně bezdrátová sluchátka dokážou být více než jen stylová, jsou vybavena chytrými funkcemi pro regulaci hluku, jako je aktivní potlačování hluku a režim okolí pro bezproblémový zážitek z poslechu. Navzdory kompaktním rozměrům dokáží sluchátka Creative Zen Air zajistit celkovou dobu přehrávání až 18 hodin a až 6 hodin přehrávání na jedno nabití. Ve spojení s 10 mm neodymovými měniči, připojením Bluetooth® 5.0 a certifikovanou odolností vůči potu IPX4 lze Creative Zen Air skutečně označit jako ideální skutečně bezdrátová sluchátka do uší vhodná pro každého.

Creative Zen Air jsou příjemné do uší a jsou skvělým způsobem, jak posílit skutečný zážitek z bezdrátového poslechu.

Vylaďte si svět
Creative Zen Air nabízejí uživatelům lepší zážitek z poslechu díky funkci aktivního potlačení hluku (ANC), která pomáhá odfiltrovat nežádoucí zvuky z okolí, aby se uživatelé mohli soustředit - ať už v kanceláři během důležitého konferenčního hovoru, nebo při poslechu oblíbených skladeb na cestách bez jakéhokoli rušení.

Jednoduchým klepnutím na sluchátka se uživatelé mohou snadno přepnout do režimu okolí a pustit dovnitř jen tolik okolního zvuku kolik potřebují, což se dokonale hodí při běhu za povinnostmi nebo na túře po rušném chodníku.

Malé, ale mocné
Creative Zen Air neváží téměř nic, pouhých 46 g, ale dokážou poskytnout pořádný zvuk díky 10 mm neodymovým měničům, které se mohou pochlubit čistými výškami a vyváženými středy, čímž vytvářejí vysoce kvalitní zvukový výkon, který výrazně převyšuje jeho cenu.
Jsou také vybaveny 4 mikrofony, které nabízejí lepší snímání hlasu a zajišťují jasnější komunikaci, takže uživatelé mohou kdykoli a kdekoli bezproblémově a nerušeně telefonovat.
Nejnovější skutečně bezdrátová sluchátka navíc nabízejí až 18hodinovou výdrž baterie a až 6 hodin přehrávání na jedno nabití, aby splnily všechny potřeby uživatele – ať už při dojíždění do práce, cvičení nebo jen na krátké procházce. Pro bezstarostné a rychlé nabíjení mohou uživatelé snadno umístit nabíjecí pouzdro na bezdrátovou nabíjecí podložku kompatibilní se standardem Qi. Spolu s připojením Bluetooth® 5.0 a certifikovanou odolností vůči potu IPX4 je Creative Zen Air dokonalým každodenním společníkem.

SXFI READY Prostorový holografický zvuk
Creative Zen Air budou podporovat připravovaná zařízení SXFI READY (např. inteligentní televizory, počítače a mobilní zařízení), která jsou vybavena oceňovanou technologií Super X-Fi Spatial Holography, která uživatelům umožňuje vychutnat si prostorovou holografii SXFI, která ve sluchátkách vytváří zvukovou scénu systému více reproduktorů. Uživatelé si mohou stáhnout aplikaci SXFI App a prohlédnout si tuto technologii na místním obsahu v telefonu.

Ceny a dostupnost
Creative Zen Air se uvádějí na trh za akční cenu 39,99 € a jsou k dispozici na Creative.com.
Více informací naleznete na stránce creative.com/ZenAir 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies