Devialet Mania

Přetiskujeme zprávu společnosti Audio Center Czech:

Francouzský výrobce představuje svůj nový produkt s označením Devialet Mania, první inteligentní a přenosný Hi-Fi reproduktor od audio společnosti, která stojí za ikonickým aktivním reproduktorem Devialet Phantom. Mania se přetváří a přizpůsobuje jakémukoli prostoru, ve kterém poskytne 360° stereo zvuk a zanechá ve vás pozitivní emoce.

Integrovaná inteligentní funkce a „cross stereo“ umožňují metamorfózu zvuku. Mania byla navržena tak, aby šířila stereo zvuk ve všech směrech, takže se můžete volně pohybovat po místnosti. Dejte průchod svému svobodnému já a vychutnávejte si oblíbené skladby bez omezení. Patentovaná technologie, Active Stereo Calibration (ASC), mapuje polohu reproduktoru v reálném čase a aktivuje nejvhodnější režim pro pohlcující poslech. ASC využívá čtyři mikrofony a umělou inteligenci. Při umístění do středu pokoje se automaticky spustí 360° stereo režim a homogenní distribuce zvuku. Když však nový model položíte blízko stěny, tak se aktivují dva hliníkové širokopásmové reproduktory vzadu, aby posílily funkci dvou širokopásmových reproduktorů v přední části zařízení, čímž se rozšíří dosah zvuku.

Devialet Mania zdědila také patentovanou technologii SAM®, která dokáže přizpůsobit zvukový signál specifikům tak, aby originální nahrávka a akustický tlak generovaný samotným reproduktorem byly v dokonalé harmonii při vysokých i nízkých frekvencích, eliminovalo se jakékoli zkreslení a zlepšilo se basové spektrum. Pro dokonalé basy poslouží 2 push-push basové měniče.

Nezaměnitelná estetika Devialet byla navíc nyní přetvořena do přenosné podoby. Rukojeť usnadní přenos 2,3 kg vážícího modelu a reproduktor je odolný i proti postříkání vodou. Výrobce zařízení doplnil také o svoji první nabíjecí baterii, která vám přinese až 10 hodin streamování přes Airplay 2, nebo Spotify Connect bez nadbytečných kabelů.

Doma oceníte kvalitní Wi-Fi streamování a když Manii vezmete ven, tak se automaticky aktivuje Bluetooth 5.0. Užijte si zábavu na terase nebo v zahradě s rodinou a přáteli. Nabíjení baterie na plnou kapacitu trvá přibližně 3 hodiny. Reproduktor můžete nastavovat přes aplikaci Devialet a podporuje také ovládání hlasovým asistentem Alexa. Přenosným provedením však nesmí utrpět pověstná kvalita zvuku Devialet a jeho charakteristická čistota, proto vývoj této novinky zabral až 3 roky mravenčí práce. Ale stálo to za to. Reproduktor poskytuje rozsah 30 až 20 000 Hz při maximální hlasitosti 95 dB SPL. Úplnou samozřejmostí jsou basy, které cítíte až v kostech.

CENA: 19 990,- Kč (standardní verze) / 24 990,- (Opéra de Paris)

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies