McIntosh TradeUp Program

Přetiskujeme zprávu společnosti EP Audio:

Získejte lepší zvuk - výhodněji, než kdy dřív.

Vyměňte své starší vybavení za nové modely McIntosh 
Jako důkaz nadčasovosti a zachování hodnoty produktů McIntosh můžete po omezenou dobu do konce června 2023 plně funkční dvoukanálové výrobky jakékoliv značky vyměnit za jejich PLNOU PŮVODNÍ HODNOTU, kterou vám participující prodejce McIntosh odečte při nákupu nového dvoukanálového zařízení McIntosh (zesilovač, CD přehrávač, DAC,...). Podmínkou je pouze koupě nového výrobku McIntosh, který je alespoň 2x dražší než zařízení, které prodejce vezme jako protihodnotu.

Chcete větší výkon? Nebo pokročilé možnosti digitální hudby? Nebo jen něco nového, ale nejste si jisti, co se svými stávajícími komponenty? S naším programem TradeUP pro vás existuje snadný způsob, jak upgradovat stávající stereo s výraznou úsporou, aniž byste se museli obtěžovat s prodejem svých stávajících výrobků.

Jednoduše vyměňte svou stereofonní elektroniku či reprosoustavy libovolné značky (podmínkou je plně funkční stav a daňový doklad o nákupu, prokazující původní kupní cenu) a získejte až 100% jejich původní doporučené prodejní ceny, kterou můžete použít jako zápočet na nákup některého ze špičkových výrobků McIntosh.

Jak to funguje:
Všechny výměny musí být provedeny prostřednictvím autorizovaného prodejce (seznam viz níže). Vyměňovaná zařízení musí být v přiměřeném fyzickém stavu, musí fungovat a nesmí být upravována nebo měněna oproti původnímu designu. Cena nově pořizovaného zařízení McIntosh musí být alespoň 2x vyšší, než byla původní prodejní cena zařízení, které si od vás autorizovaný prodejce převezme protihodnotou. 

Praktický příklad #1:

Budete chtít vyměnit svůj stereofonní integrovaný zesilovač, který jste před 5 lety zakoupili za 150 000,- Kč. Můžete tedy vybírat z integrovaných či dělených zesilovačů nebo zdrojových komponentů, jejichž doporučená maloobchodní cena činí minimálně 300 000,- Kč. Svůj původní zesilovač předáte prodejci a zvolíte si náhradou integrovaný zesilovač MA9500 v ceně 359 990,- Kč. Za ten pak zaplatíte pouze 209 990,- Kč (359 990 - 150 000) a můžete si užívat špičkový zvuk McIntosh.

Praktický příklad #2:

Upgradovali jste nedávno svůj hlavní pár reprosoustav, kdy původní před 10 lety stály 65 000,- Kč. Hledáte k novému páru stylový zesilovač s krásným zvukem a zvolíte si elektronkový MA252 v ceně 134 990,- Kč - je více než 2x tak drah než staré reprosoustavy, které přinesete jako protihodnotu a proto je možné jej zakoupit v rámci TradeUp programu. Zaplatíte za něj konečnou částku 69 990,- Kč (134 990 - 65 000) a budete mít okamžitě doma skvělý zvuk McIntosh.

Praktický příklad #3: 

Máte pocit, že váš předzesilovač a koncový stupeň v původní souhrnné cenové relaci 400 000,- Kč nemá pro vaše aktuální nároky dostatečný výkon a našli jste v portfoliu McIntosh řešení v podobě monobloků MC3500 MkII, jejichž cena za pár činí 959 980,- Kč. K nim se hodí předzesilovač MC2700 za 259 990,- Kč, cena celé nové sestavy je tedy 1 219 970,- Kč. Díky skvělému TradeUp programu za ni ovšem zaplatíte pouze 819 970,- Kč (1 219 970 - 400 000) a stanete se šťastnými členy rodiny majitelů nekompromisních řešení McIntosh.

PARTNEŘI, U NICHŽ MŮŽETE TRADEUP PROGRAM VYUŽÍT

Melodie - www.melodiecb.cz 

Jasyko - www.jasyko.cz 

InAv - www.inav.cz 

AV Center - www.avcenter.cz

Avitsmart - www.avitsmart.cz 

Studio Špalíček - www.studiospalicek.cz

Oltech - www.hifisafir.cz 

Voix - www.voix.cz 

Hifi Media - www.hifimedia.cz 

Studio ESO - www.studioeso.cz 

PP HiFi - www.pphifi.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies