Focal Bathys

Přetiskujeme zprávu společnosti Horn:

Společnost Focal představuje Bathys, svá první bezdrátová sluchátka s aktivním potlačením hluku. Bathys těží z dlouholetých zkušeností Focal se zvukem a špičkovými sluchátky a proto přináší dokonalý a čistý hi-fi zvuk, a to prostřednictvím vícebodového připojení Bluetooth 5.1 nebo kabelového připojení díky režimu USB-DAC.
Sluchátka se mohou pochlubit reproduktorovými měniči Focal vyrobenými ve Francii a vysoce výkonnou technologií potlačení šumu, více než 30hodinovou výdrží baterie, velmi kvalitními materiály a řadou atraktivních funkcí. Bathys jsou zkrátka nová Bluetooth sluchátka, která musíte mít a která vám zpříjemní všechny cesty.

VYSOCE VĚRNÝ ZVUK & MNOHO FUNKCÍ
Bathys nabízí detailní, přesný a dynamický zvuk. Nabízí dva režimy potlačení šumu pro naprosté ponoření se do hudby: režim "Tichý" optimalizovaný pro cesty s vysokou hladinou okolního hluku, jako jsou letadla, vlaky atd. a režim "Soft", který pomáhá soustředit se doma, v kanceláři apod. Je také vybaven transparentním režimem, který umožňuje slyšet okolní zvuky, když je to potřeba. Snadno přístupná ovládací tlačítka a funkce hlasových asistentů Amazon Alexa a Google Assistant jsou tu pro bezproblémové používání. K dispozici je rovněž nastavitelný ekvalizér pro vlastní přizpůsobení zvuku. Hlasoví asistenti, ekvalizér a další nastavení jsou přístupné přes vlastní aplikaci vyvinuté společností Focal. Bathys jsou kompatibilní s kodeky SBC, AAC, Apt-X a Apt-X Adaptive. Navíc nabízí široký výběr možností připojení - Bluetooth, analogový Jack, USB. Mají také funkci Clear Voice Capture mikrofonní technologii pro křišťálově čistý telefonní hovor. Co se týče výdrže baterie, Bathys nabízí více než 30 hod. používání, přičemž funkce rychlého nabíjení vám poskytne dalších 5 hodin poslechu navíc za pouhých 15 minut. A konečně, dva 1,2 metru dlouhé kabely dodávané se sluchátky pro optimální kabelové připojení, která vyhovují všem způsobům použití. Jeden je zakončen 3,5mm jackem a druhý USB-C konektory.

MĚNIČE VYROBENÉ VE FRANCII
Reproduktorové měniče ve sluchátkách Bathys, které se vyrábějí v dílnách společnosti Focal v Saint-Étienne, ztělesňují všechny zkušeností značky Focal, která neustále inovuje a zlepšuje své výrobky a poskytuje tak ideální řešení bez ohledu na to, jakým způsobem je chcete poslouchat. Díky hliníko-hořčíkové membráně poskytují reproduktorové měniče Bathys hluboké basy, měkké výšky a čistý zvuk středního pásma, což zajišťuje mimořádně přesný zvuk. Integrovaný režim USB-DAC nabízí rozlišení až 24 bitů / 192 kHz pro ještě působivější výkon.

VYTŘÍBENÝ DESIGN
Design Bathys je odkazem na tradiční kabelová otevřená a uzavřená sluchátka Focal. Tato ergonomická sluchátka kombinují ušlechtilé materiály, jako je hořčík na třmenech, pravá kůže na hlavovém mostě a hliník pro robustní konstrukci. Výsledkem je vynikající pohodlí pro jakýkoli tvar hlavy. Mřížky náušníků s vysoce estetickými křivkami odrážejí charakteristický design sluchátek Focal. Uprostřed náušníku se nachází bíle podsvícené logo společnosti Focal. Podsvícení lze vypnout nebo zapnout a dosáhnout tak nenápadného, elegantního vizuálního efektu. Dalším výrazným prvkem modelu Bathys je jeho elegantní a nadčasové černo-stříbrné barevné provedení. Sluchátka Bathys jsou navržena tak, aby byla lehčí, kompaktnější, měla vynikající výdrž a byla ideálním společníkem na cesty. Ke sluchátkům je dodáváno pečlivě zpracované tuhé transportní pouzdro.

Více informací: www.focalnaimstore.cz 

V prodeji a k poslechu: www.avitsmart.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies