T+A SD 3100 HV

Přetiskujeme zprávu společnosti Altei:

Německá firma T+A s více než 40 letou historií vždy nabízí technologické inovace, nejinak je to u puristického převodníku SD 3100 HV.
T+A vyvíjí digitální zařízení od devadesátých let a zvukové vlastnosti zdvojeného čtyřnásobného PCM převodníku i proprietární T + A nativní 1-bitový převodník pro DSD signály jsou uznávány milovníky hudby a odborníky z celého světa. S podporou Spolkového ministerstva hospodářství a energetiky inženýři T + A vyvinuli zcela nové převodníky s unikátní architekturou a vysokými vzorkovacími frekvencemi a tyto tvoří jádro nového SD 3100 HV. Tento DA převodník se streamerem převádí jako první na světě signály PCM na maximální 32bitové rozlišení s vzorkováním 768 kHz, zatímco nativní 1-bit převodník dosahuje neuvěřitelného DSD 1024 (49,2 MHz). Výsledkem je větší detail, transparentnost a dynamika v hudbě, která dává audiofilům a hudebním nadšencům vůbec první příležitost převzorkovat a reprodukovat jejich nahrávky v nejvyšším rozlišení.

Nový SD 3100 HV je nejvýkonnějším a nejinovativnějším DA převodníkem, ale je vybaven také zcela novým USB přijímačem pro vysoké frekvence. Fenomenální vlastnosti tohoto převodníku mohou být využity externími digitálními zdroji, stejně jako vysoce kvalitními digitálními zdroji zařízení samotného, ke kterým patří T + A High-Res streamingový klient s přímým přístupem k vybraným hudebním službám, FM, FM-HD a DAB + tunery a modul AptX pro Bluetooth streamování. Certifikace Roon Ready se připravuje. Pro reprodukci SACD nebo CD je možno využít nově vyvinutou datovou sběrnici - IPA Link - nabízející velmi vysoké rozlišení (určeno např. pro T + A mechaniku PDT 3100 HV)

SD 3100 HV v kombinaci s předzesilovači a výkonovými zesilovači T+A řady HV pak tvoří excelentní celek. V souladu s filozofií T+A je přístroj vybaven dvěma samostatnými síťovými zdroji zvlášť pro analogovou a digitální sekci, z nichž každá má vlastní napájení. Vysoce výkonný analogový sluchátkový zesilovač doplňuje funkce SD 3100 HV.

Mechanická konstrukce skříní řady HV je mimořádně sofistikovaná, založená na vnitřním rámu o tloušťce 10 mm vyrobeném z hliníkové desky. Všechny součásti skříně jsou vyrobeny z čistého hliníku vyfrézovány z masivního bloku - například čelní panel má tloušťku 40 mm. Zásadně nejsou používány žádné feromagnetické součásti (ani spojovací šrouby a pod). Čelnímu panelu vévodí tmavý obdélník, skrývající perfektně čitelný víceřádkový displej s ovladači. Vlevo na panelu mohutný hliníkový ovladač, kterým si můžete vybrat zdroj signálu a ovládat hlasitost, vpravo pak stejný ovladač, kterým vybíráte parametry. Všechna ovládání jsou založena na přepínání pomocí plynotěsných relé se zlatými kontakty a to včetně hlasitosti. Samozřejmostí jako u celé řady HV je možnost individuální povrchové úpravy za příplatek, včetně metalických laků. Standardně se dodává v barvách stříbrné, titanové nebo černé.

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies