Treehaus Audiolab Field Coil

Treehaus Audiolab Field Coil Reproduktory na míru, vysoce účinné full range reproduktory s polní cívkou. Postavené kolem světoznámých měničů od Atelieru Rullit. Rullit využívá vintage jádra z éry Klangfilmu a znovu je pečlivě přestavuje, což přináší bezprostřednost, detailnost a lehkost, která u mnoha reproduktorů prostě neexistuje.

Tyto měniče jsou pak umístěny v unikátní otevřené konstrukci, která využívá akustických předností velkých dřevěných desek s živými hranami, asymetrického rozložení komponentů a maximální pozornosti věnované tomu, jak detaily ovlivňují produkovaný zvuk.

Plnorozsahovému reproduktoru je umožněno jemně se odvalovat na extrémních frekvencích. A když se řekne, že je plnorozsahový, tak je skutečně plnorozsahový, sám o sobě jde pod 100 Hz a na horním konci hodně přes 15 K.

Supervýškový reproduktor je jemně filtrován velmi vysokou (16 kHz+) výhybkou prvního řádu, která se skládá z jediného kvalitního kondenzátoru, spolu s atenuátorem, takže si můžete upravit odezvu podle svého poslechového vkusu a místnosti. Využívají vysokopevnostní magnety AlNiCo, které se navíc pohybují rychlostí odpovídající energii hlavního reproduktoru.

Reproduktory jsou navrženy jako bi-ampingové a woofer se doporučuje napájet polovodičovým zesilovačem, přičemž k řízení jeho crossover bodů a odezvy se používá DSP modul. Ačkoli se to může zdát v rozporu se zbytkem konstrukčního étosu Treehaus Audiolab, ve skutečnosti je toto řešení docela komplementární. Díky nízkofrekvenčnímu crossoveru, přibližně kolem 90 Hz, působí woofery ve frekvenčním pásmu, kde pouze přidávají základ, mimo rozsah nebo typickou baskytaru. Ucho zde není citlivé na nuance, ale je neuvěřitelně citlivé na interakce v místnosti a na nafouknutí basů a nekonzistentní odezvu, kterou tyto frekvence mohou představovat. Využitím DSP se tyto problémy zmírní a vytvoří se zvukový základ, který dodá zvukový náboj živé hudbě, aniž by na sebe strhával pozornost.

Reproduktory Treehaus Audiolab se dodávají ve dvou obsahových úrovních:

Phantom of Luxury

Reproduktor s otevřenou membránou, přibližně 30" široký a 52" vysoký v provedení živý okraj ořech nebo jilm. Bočnice a nohy z tvrdého javoru. Plnorozsahový reproduktor s polní cívkou Atelier Rullit "Super Aero" s elektronkovým usměrněným napájením. Výškový reproduktor Fostex T900A Super Tweeter.Atelier Rullit field coil woofer s napájecím zdrojem. Vysoce kvalitní crossover s použitím kondenzátorů Miflex a útlumem super tweeteru Fostex L-pad. Vstupní panel obsahuje konektory Cardas pro reproduktory a Neutrik PowerCon pro napájení polních cívek. Modul MiniDSP pro woofer. Kabely mezi reproduktory a napájecím zdrojem jsou součástí dodávky (Belden 9497). Další možnosti jsou k dispozici na vyžádání.

Národní poklad

Reproduktor s otevřenou ozvučnicí, přibližně 24" široký a 52" vysoký, v provedení ořech s živými hranami nebo jilm. Bočnice a nohy z tvrdého javoru. Plnorozsahový reproduktor Atelier Rullit "Aero" s polní cívkou a elektronkovým usměrněným napájením. Výškový reproduktor Fostex T90A Super Tweeter. Nízkofrekvenční reproduktor s permanentním magnetem. Vysoce kvalitní crossover využívající kondenzátory Miflex a útlum super tweeteru Fostex L-pad. Vstupní panel obsahuje konektory Cardas pro reproduktory a Neutrik PowerCon pro napájení polní cívky. Modul MiniDSP pro woofer. Kabely mezi reproduktory a napájecím zdrojem jsou součástí dodávky (Belden 9497). Další možnosti jsou k dispozici na vyžádání.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies