Voxativ 9.83

Na veletrhu HIGH END audio v Mnichově ve dnech 19.-22.5.22 oslavila společnost Voxativ GmbH světovou premiéru svého nově vyvinutého reproduktorového systému 9.88 v Atriu 4.2, Suite 206. Někdy je více více - pro všechny, kteří to chtějí. Společnost Voxativ splnila mnohá přání zákazníků a vytvořila kongeniální další vývoj semiaktivního hybridního reproduktorového systému Voxativ 9.87, který se rovněž vyrábí v Berlíně. Majitelům stávající konfigurace nabízí plnou zpětnou kompatibilitu prostřednictvím stohovatelného modulu plug-and-play pro středobasy.

Zakladatelka a hlavní inženýrka společnosti Voxativ, Dipl.-Ing. Inés Adler, byla se svým berlínským týmem přítomna, aby vám představila novou generaci plnorozsahových reproduktorů. Nová konfigurace se skládá ze dvou novinek: Nový plnorozsahový reproduktor AC-4NP a středový modul .01. Tato nová konfigurace kombinuje výhody tří vzájemně propojených modulů reproduktorů. Matematicky je to: Pí x Pí + 0,01 = 9,88.

Vrcholem systému je osvědčený monitor Pi - jedná se o hornovou skříň se zpětným zatížením a novým plnorozsahovým reproduktorem AC-4NP. Ovladač má nový koš frézovaný CNC s optimalizovaným chováním při vibracích. Kromě toho je k dispozici nové inovativní zavěšení a nová černá papírová membrána s nečekaně jemným rozlišením. A konečně, magnetický systém pochází z našeho nejlepšího pasivního reproduktoru AC-4F Gold.
Voxativ 9.88

S tímto ovladačem dosáhnete mnohem vyššího rozlišení a ještě větší jemnosti. Tento ovladač je k dispozici také jako upgrade (14 800,- Kč) pro váš systém 9.87. Na vyžádání lze nainstalovat také ovladače Voxativ Fieldcoil.

VRČENÍ, TĚLO A BOUCHNUTÍ
Pro ty, kteří chtějí při poslechu více hudební personalizace, nabízí Voxativ nový středový modul .01. Tento chytrý doplněk plug-and-play je vybaven prvotřídním 8palcovým neodymovým reproduktorem. S minimálním zkreslením funguje jako basový kopák, který je propojen s hornou Pi prostřednictvím nastavitelného filtru. Umožňuje posluchači nastavit si individuální zvukové preference v hudebním rozsahu, k dispozici jsou tři různé křivky. K dispozici jsou funkce Growl, Body a Slam. Ti, kteří již vlastní systém 9.87 a chtějí jej upgradovat, jednoduše přidají centrální modul .01 (17 500,- Kč), čímž vznikne systém 9.88. Nabízí čisté přizpůsobení pro všechny typy poslechu hudby.

Základem našeho modelu 9.88 je osvědčený Pi-Bass - jedná se o aktivní ripolový subwoofer, který hraje lineárně až do 20 Hz. Byl optimalizován pomocí naší patentované technologie Acoustic Stealth a uvnitř jsou dva protilehlé 12" voxativní neodymové woofery. Ty jsou aktivně poháněny 250W deskovým zesilovačem třídy AB. Kromě toho je k dispozici aktivní crossover se všemi možnostmi nastavení. Cena za kompletní systém: 75 000 eur.

VOXATIV T805
Na high-endové výstavě byla nová konfigurace systému 9.88 poháněna integrovaným zesilovačem Voxativ T805. Tento zesilovač, který řídí své elektronky 805 v čisté třídě A s řídicím stupněm KT66 v triodovém režimu, používá vintage vstupní elektronku ECC83 s interním stejnosměrně vázaným obvodem bez mezilehlých tlumivek. Výstupní transformátory Silver Core jsou od společnosti Voxativ. Vnitřně jsou použity vazební kondenzátory od firmy Mundorf. Dálkově ovládaný 46stupňový atenuátor navíc zajišťuje dokonalou regulaci hlasitosti. Tento skvělý zesilovač s nastavitelným výstupem preampu ovládá výkonový zesilovač Pi-Bass v linkovém režimu.

To poskytuje mnohem pevnější basy a obchází výstupní transformátory v režimu vysokého napětí. Stejně jako u modelu T211 je 55 kg těžká hliníková skříň vyrobena z masivu a eloxována v barvě Berlin Black. Tento elektronkový integrovaný zesilovač byl vyroben na zakázku šéfem elektroniky společnosti Voxativ Dipl.-Ing. Stefanem Nollem, který bude přítomen a rád zodpoví všechny dotazy týkající se zesilovačů. Cena integrovaného zesilovače je 30 000 eur.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies