SONOS Sub Mini

Přetiskujeme zprávu společnosti SONOS:

Sonos rozšiřuje řadu domácího kina o nový subwoofer, který vnese výrazné basy do menších místností.

Sonos představuje Sub Mini, bezdrátový subwoofer, který ve své kategorii nastavuje zcela nový standard pro výrazné a vyvážené basy. Sub Mini navazuje na oceňovaný design reproduktoru Sonos Sub a přináší bohaté a čisté nízké tóny v kompaktnějším, válcovitém designu. K dostání bude od 6. října v matné černé a bílé za 12 990 Kč.

„Vstoupili jsme do mnohem promyšlenější éry streamování, která upřednostňuje kvalitu nad kvantitou, a to společně s tvůrci obsahu a platformami, kteří investují nemalé prostředky do pohlcujících zážitků a staví zvuk do popředí,“ říká Maxime Bouvat-Merlin, vedoucí vývoje hardwaru společnosti Sonos. „Sub Mini je vítaným přírůstkem do rodiny Sonos, který završuje produktovou řadu domácího kina, takže posluchači mohou zažít zvuk jako v kině a cítit se jako hlavní postava příběhu nebo hráč v oblíbené hře.”

Sonos Sub Mini
Malý, ale výkonný: Sub Mini zesiluje basy ve filmech, hudbě, hrách a dalším obsahu

V návaznosti na představení dvou nových soundbarů – Beam a Ray – společnost Sonos rozšiřuje svou řadu domácího kina ještě o Sub Mini, nový subwoofer, díky kterému je snazší než kdy jindy si ještě více užít zážitky ze streamování.

Basy bez chrastění: Duální basové měniče na míru a pokročilé zpracování vytvářejí hluboké a dynamické basy bez vibrací či chrastění, díky nimž se budete cítit více ponořeni do každé scény a skladby. V akusticky utěsněné ozvučnici směřují oba basové měniče dovnitř a vytvářejí tak efekt vzájemně se odečítajících sil, který neutralizuje zkreslení.

Vyvážený zvuk: Pokročilé digitální zpracování signálu a uzavřená ozvučnice maximalizují basovou odezvu a umožňují Subu Mini reprodukovat nižší frekvence očekávané od mnohem většího subwooferu. Sub Mini se stará o nízké frekvence, takže spárované reproduktory jako Beam, Ray, One nebo One SL se mohou soustředit na středové a vysoké frekvence a zajistit tak bohatší a silnější zvukový zážitek.

Spárujte s…: Spárováním Sub Mini s Beam nebo Ray dodáte každé scéně a skladbě mimořádnou hloubku. Když spárujete Sub Mini s One nebo One SL, proměníte svůj obývací pokoj v taneční parket.

Skvělý vzhled z každého úhlu: Na rozdíl od jiných subwooferů má Sub Mini jedinečný válcovitý design, který přirozeně zapadne do vaší domácnosti, aniž by zabíral mnoho místa nebo poutal příliš pozornosti.

Bezproblémové nastavení: Přidejte Sub Mini do svého systému Sonos jen několika klepnutími v aplikaci Sonos, kombinujte reproduktory tak, abyste si vytvořili dokonalý zvukový systém, který chcete, ať už sledujete filmy, nebo pořádáte domácí party. Vychutnejte si poslech po celém domě a kdykoli změňte konfiguraci. Zvuk Sub Mini můžete také vyladit pomocí funkce Trueplay, která detekuje a přizpůsobuje zvuk reproduktoru odrazům od stěn a nábytku, což vám poskytne ten nejlepší zážitek z poslechu v daném prostoru.

Sub Mini bude k dispozici od 6. října za 12 990 Kč.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies