Velodyne

Velodyne Deep Waves 10 a Velodyne Deep Waves 12, tak se představuje modelová řada Velodyne Deep Waves od specializované společnosti Velodyne Acoustics GmbH, která byla poprvé představena v Barceloně na veletrhu ISE 2023 a nyní je k dispozici.

Stručně řečeno
Společnost Velodyne Acoustics GmbH popisuje modely řady Velodyne Deep Waves jako subwoofery vhodné pro obývací pokoje se strhujícím výkonem.
Jako produktová řada, která má nabízet nejlepší basový výkon za cenu, která je dostupná pro mnoho uživatelů, oznámila společnost Velodyne Acoustics GmbH na veletrhu ISE 2023 v Barceloně na začátku roku řadu novinek, např. novou řadu Velodyne Deep Waves. Zejména zdůraznila, že touto novou produktovou řadou opět dokáže, že i relativně malé subwoofery jsou schopny bez problémů dosáhnout působivého výkonu, alespoň pokud se o to postarají prověření specialisté.

Na základě zkušeností s řadou Velodyne MicroVee X.
Společnost Velodyne Acoustics GmbH uvádí, že vývoj nové řady Velodyne Deep Waves vychází ze zkušeností s ultrakompaktní řadou Velodyne MicroVee X a podobnou konstrukcí s předním měničem a bočním pasivním zářičem.

Jsou přesvědčeni, že by to mělo přinést nepředstavitelnou přítomnost a zaručit tak solidní basový základ téměř v každém obytném prostředí, zejména proto, že aplikace Velodyne iWoofer podporuje uživatele v optimálním přizpůsobení subwooferu místnosti a individuálním poslechovým preferencím.

Oba modely jsou vybaveny měniči s 2,5palcovou kmitací cívkou se čtyřvrstvým vinutím a nitrilovou pryžovou obálkou, což by mělo zaručit vysoký a mimořádně přesný zdvih. Membrána je vyrobena z mimořádně lehkého papírového kompozitního materiálu, který podle výrobce zabraňuje částečným vibracím a zkreslení i při větším exkurzu. Zesilovací moduly subwooferů jsou navrženy ve třídě D.

Diskrétní, elegantní design má rovněž zajistit co nejnenápadnější integraci do obytného prostředí, ať už jde o stereo nebo domácí kino; řešení jsou prezentována v matné černé barvě, přičemž skříně jsou vyrobeny z MDF.

Ovládání prostřednictvím aplikace a flexibilní možnosti nastavení
Společnost Velodyne Acoustics GmbH patří k těm specialistům na subwoofery, kteří se již léta zaměřují na mimořádně jednoduchou integraci svých řešení do různých systémů. Dnes se to samozřejmě děje především prostřednictvím vhodných aplikací, což je v případě řady Velodyne Deep Waves k dispozici s aplikací Velodyne iWoofer pro Apple iOS a Google Android.

S aplikací Velodyne iWoofer App mají uživatelé zcela novou možnost optimálně sladit subwoofery s místností i s příslušnými poslechovými preferencemi, jak popisuje sám výrobce.

Prostřednictvím softwaru lze intuitivně ovládat řadu funkcí DSP, jako je křížová frekvence, parametrické ekvalizéry, nastavení fáze a různé předvolby, které jsou vždy vzdálené jen na dotek prstu. V této souvislosti je třeba také zmínit, že pro tuto aplikaci existuje také verze Pro, která nabízí řadu dalších funkcí. Ta poskytuje například velmi přesnou automatickou korekci místnosti.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies