Malbork Warszaw

Daniel Fajkis, generální ředitel společnosti Malbork, se s námi spojil, aby nám o značce a jejích reproduktorech Malbork Warsaw s charakteristickým vzhledem řekl více.

REPRODUKTORY MALBORK WARSAW
Společnost Malbork je pojmenována podle polského hradu a byla založena s myšlenkou překonat standardy akustického designu a poskytnout klientům nejen reproduktor, ale spíše sochu.

CNC OBRÁBĚNÝ HLINÍK
Výroba reproduktorů Malbork Warsaw je intenzivní - tři týdny nepřetržitého CNC obrábění trvá výroba hliníkových těles pro pouhý jeden pár reproduktorů. Každý reproduktor začíná jako 220 kg masivního hliníku, z něhož po opracování zbývá 100 kg pro vlastní reproduktor.

RIBBON TWEETER
Daniel nám sdělil, že použití hliníku jako skříně umožňuje dosáhnout vynikající tuhosti, což umožňuje hutnou reprodukci basů, stejně jako výkonnou reprodukci středních frekvencí. Kuželovitá geometrie vnitřních komor ve tvaru válce je navržena tak, aby eliminovala rezonance, protože nemá žádné stěny, od kterých by se mohlo odrážet stojaté vlnění. Komory jsou také bohatě vyloženy izolací ze skleněných vláken, která ještě více tlumí zvuk skříní. Areostrikční páskový výškový reproduktor je umístěn ve skříni s otevřenou zadní stěnou, která využívá jeho možnosti zadního vyzařování a prohlubuje zvukovou scénu, protože vysoké frekvence se odrážejí od zadní stěny poslechové místnosti.

TRI-AMPING
Reproduktory Malbork Warsaw jsou také navrženy jako trojité zesílení, mají tři páry svorek na zadní straně komory wooferu pro individuální poslech pro ty, kteří to vyžadují. Pokud se reproduktor nepoužívá, je dodáván s vysoce čistými pevnými měděnými opracovanými můstky, které přemosťují vstupy dohromady pro použití pouze s jedním zesilovačem.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies