Michael Weidlich AUDIO Trilogy Model 1

Michael Weidlich AUDIO píše: "S potěšením představujeme první model exkluzivní trilogie unikátních reproduktorů. Každý model je jedinečný svého druhu! Jejich design je nekompromisně optimalizován pro akustický požitek."

Výrazné špičkové vlastnosti ve spojení s vysokým výkonem, to je základ pro skutečně výjimečný výkon. Model Trilogy 1 plně využívá klasickou koncepci třípásmové ozvučnice. Neuvěřitelná odezva časově synchronizovaných měničů umožňuje reproduktoru přesně sledovat cestu signálu. Každá prudká změna vibrací je provedena s bleskovou rychlostí a razancí. Tady proudí energie! Model 1 je vybaven vysoce výkonnými měniči ve všech rozsazích. Výškový reproduktor pochází od německých specialistů BlieSMa a přesvědčí výkonnými parametry. Beryliová membrána o průměru 34 mm zvládá obrovské dynamické skoky díky senzačně velkému lineárnímu zdvihu +- 1,5 mm. Díky podobně senzačně nízké pohyblivé hmotnosti pouhých 0,26 g pro tuto velikost membrány je ve spojení s výkonným neodymovým magnetem dosaženo citlivosti (2,83 V/1 m) více než 97 dB. To v sobě spojuje rychlost a výkon a přispívá k celkovému vysoce vtahujícímu charakteru zvuku.

Středotónový reproduktor je rovněž špičkovým produktem německého reproduktorového inženýrství. ARCOSIA je název špičkové řady od renomovaného německého výrobce ETON. Použitý 7″ reproduktor má hořčíkovou kompozitní membránu. Membrána je opatřena otvory uspořádanými do spirály, skrze které se slabě odhaluje zadní nátěr. Díky tomu má šasi nejen charakteristický design, ale také zářivě barevný zvuk.

Průměr koše 33 cm, účinná rozptylová plocha 515 cm² a velký lineární zdvih membrány; to jsou klíčové údaje pro výraznou reprodukci basů. Třívrstvá sendvičová membrána Hexacone vytváří u modelu ETON 12 "s suché dynamické basy v uzavřeném prostoru skříně. Membrána dokáže elegantně pracovat daleko do středního pásma. Křišťálově čistá hra středního pásma tak není rušena rezonancemi membrány basového reproduktoru.

Srdce modelu Trilogy 1

Frekvenční filtry jsou z velké části zodpovědné za vlastnosti měniče reproduktoru. Obvod je u třípásmového LS poměrně jednoduchý, i když velký počet součástek naznačuje opak. Tedy 19 kondenzátorů tvoří pouze 3 hodnoty kondenzátorů. Časově/signálově korektní chování měniče je samozřejmě i zde specifikací návrhu. Součástky jsou slepeny butylovou hmotou a zapojeny přímo. Crossover je umístěn v samostatné komoře uvnitř dvojitého zadního panelu.

Prvotřídní komponenty zajišťují mimořádně kvalitní zvuk.

Připojení k zesilovači se provádí prostřednictvím vázacích sloupků WBT nextgen™ s tlumiči vibrací na spodní straně modelu 1, což umožňuje nenápadné a co nejkratší připojení kabelů.

Cena(pár) 22.000,- €

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies