ZMF sluchátka

Chicagský výrobce sluchátek ZMF Headphones oznámil nový model sluchátek přes uši s názvem Atrium. Atrium se brzy stane novou vlajkovou lodí společnosti. Náušníky jsou vyrobeny ze dřeva a membrána měničů je z biobavlny. Kupující si může vybrat z různých povrchových úprav.

Sluchátka ZMF se od svých konkurentů odlišují tím, že ve svých měničích používají membrány vyrobené z biobavlny. Model Atrium je vybaven stejnou technologií biocelulózy v novém měniči, ale Atrium prošel dalšími změnami, například zcela novým systémem tlumení a otevřenějším designem náušníků.

Fanoušci chicagské značky čekají na nový produkt od ZMF už více než několik let. Výrobky ZMF lze přizpůsobit individuálnímu vkusu díky různým druhům dřeva a možnostem kombinování polštářků na uši, což vyvolalo značnou poptávku velkého počtu věrných příznivců. Společnost ZMF Headphones uvádí, že věnuje velké úsilí vyladění nového měniče z biocelulózy, kterým se stala známou, a také rekalibraci tlumicích opatření v náušnících a jejich okolí. Každý, kdo si někdy hrál s absorpčním materiálem nebo měnil náušníky, ví, že jemné změny v této oblasti mohou mít za následek podstatné zlepšení (nebo zhoršení) zvuku sluchátek. To platí pro jakýkoli akustický prostor.

Dřevěné náušníky jsou k dispozici v provedení Natural Cherry nebo ve staroměděné povrchové úpravě u standardní verze, která byla při uvedení na trh začátkem tohoto měsíce doplněna velmi omezenou nabídkou (celkem 40 kusů) dřeva Bubinga. Modely ZMF Author a Eikon budou ukončeny, ale model Author se do léta vrátí jako Author Classic. Model Auteur Classic bude mít několik drobných úprav na řidiči a nový systém tlumení Atrium.

Impedance sluchátek Atrium je 300 ohmů a standardní verze Cherry váží 460 gramů. Kupující si mohou vybrat z různých materiálů a barev a přizpůsobit si své Atrium.

Nevíme, zda se výrobky ZMF dostanou i do Evropy a kolik budou stát. Webové stránky ZMF Headphones uvádějí ceny od zhruba 2 100 eur, ale to je pravděpodobně bez nákladů na dopravu, dovozního cla a místní sazby DPH.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies