Hisense

Naprostá novinka, řada chytrých televizorů Hisense U7HQ, přináší svěží vítr a solidní výbavu do střední kategorie 4K TV. Nabídne strhující podívanou na streamované filmy, sportovní přenosy nebo vlastní obsah v ultra HD kvalitě, ale rozbuší i srdce herních fanoušků. TV s ULED obrazovkou s kvantovými tečkami, lokálním podsvícením v celé ploše, 120Hz obnovovací frekvencí, umělou inteligencí a profesionálním herním režimem podporuje i kinotechnologie Dolby Vision a Dolby Atmos. Nabízí dokonalé audio-vizuální zázemí, a tak není divu, že se tato TV stává oficiálním televizorem pro blížící se Mistrovství světa ve fotbale. Přichází ve dvou velikostech úhlopříčky – větší 65U7HQ se bude prodávat za 26 990 Kčč, 55U7HQ pak za 20 990 Kč.

ULED obrazovka s kvantovými tečkami
ULED neboli Ultra LED je termín používaný výrobcem televizí Hisense, který označuje soubor dvacítky různých patentů týkajících se vylepšení klasické LED obrazovky ve čtyřech oblastech: 4K rozlišení, ultra širokého barevného gamutu, lokálního stmívání a vysokorychlostní projekce. Výsledkem je ostrý obraz se širokou paletou barev a perfektní přechody při zobrazení pohybu, což oceníte při sledování akčních filmů nebo sportovních přenosů.
Tento typ obrazovky má i nová řada Hisense U7HQ. Inovovaná ULED obrazovka s kvantovými tečkami umožňuje věrně reprodukovat více než miliardu odstínů barev. Červená, zelená a modrá barva se zobrazuje daleko intenzivněji a přesněji, než je u běžných TV obvyklé.

Umělá inteligence pro nejlepší dynamiku obrazu
Televizor disponuje umělou inteligencí pro optimalizaci obrazu AI Picture Optimization, která v reálném čase automaticky rozpozná a optimalizuje nastavení dynamiky obrazu podle obsahu, na který se zrovna díváte. Jakýkoliv akční film, sportovní utkání nebo třeba dokument o architektuře tak uvidíte v maximální možné kvalitě. Díky možnosti upscalingu, tedy optimalizace vysílaného obrazu na 4K rozlišení, si můžete vychutnat ve vysoké kvalitě i běžné televizní vysílání.

32 stmívacích zón
S funkcí lokálního stmívání v celé ploše obrazovky (Full Array Local Dimming) dokáže TV řídit podsvícení v tmavých oblastech obrazu, aniž by přitom ovlivnila jas ve světlých oblastech. Podsvícení LED světly je přitom na obrazovce rozděleno na 32 zón, jejichž podsvícení se ovládá samostatně. Výsledkem jsou výraznější a kontrastnější barvy obrazu s čistými přechody mezi tmavými a světlými oblasti obrazu s mnoha detaily.

Kinotechnologie pro obraz i zvuk
TV podporuje všechny HDR formáty. Podmanivou podívanou ještě umocňuje i kinotechnologie Dolby Vision se sytými a bohatými barvami, ostrými křivkami a precizně vykreslenými detaily, a to nejen ve scénách zalitých sluncem, ale i v temných částech obrazu. Barvy budou až 40krát jasnější a černá až 10krát tmavší.
O pohlcují zvukový zážitek se pak postarají další technologie známé z kina, a sice Dolby Atmos a DTS Virtual: X, které kolem diváka vytvoří virtualizované 360stupňové zvukové pole. Výsledkem je prostorový, realistický a přesně vybalancovaný zvuk bez zkreslení a ořezávání. Prožitek bude intenzívní a strhující, jako byste byli vy sami hlavní hrdinové akce bez ohledu na vzdálenost od obrazovky i na to, na jakém místě budete zrovna sedět.

MEMC pro plynulý pohyb
Máte rádi sportovní přenosy nebo akční filmy a hry? Pak oceníte obrazovku s obnovovací frekvencí 120 Hz, která zajistí plynulý a ostře ohraničený obraz bez rozmazání nebo problikávání. Technologie MEMC zase zaručuje díky vkládání mezisnímku plynulý pohyb i při prudké změně scény nebo při rychlých pohybech kamery.

Chytré funkce
Prostřednictvím chytrých funkcí televizoru s rychlým čipsetem Hi-View Engine a nejnovější verze operačního systému VIDAA U6.0 se můžete jednoduše a intuitivně připojit ke všemu, co máte rádi. Usnadní vám to i celá řada předinstalovaných aplikací včetně českých.

Game PRO
TV má k dispozici další lahůdku, a to profesionální herní režim Game PRO s technologií AMD FreeSync Premium a moderním spojením přes HDMI 2.1. Podpora rozhraní eARC – tedy vylepšeného kanálu pro zpětnou komunikaci – umožňuje přenášet kvalitní zvuk v mnohem širším zvukovém pásmu.
Po zapnutí herní konzole se televizor sám přepne do herního režimu, který se rovnou spouští přes automatický mód nízké latence (ALLM). Díky tomu je minimalizované zpoždění vstupu z ovladače a naopak interakce při hraní oblíbených her je na maximu.
Hisense U7HQ je oficiálním televizorem nadcházejícího MS ve fotbale, které se odehraje v Kataru na sklonku roku. Právě míří do prodeje – 65palcová verze 65U7HQ za cenu 26 990 Kč, menší 55palcová 55U7HQ za 20 990 Kč. Největší fotbalový svátek si tak už můžete naplno vychutnat s dokonalým obrazem a zvukem. A díky unikátní aplikaci uefa.tv, kterou mají jen TV Hisense, si užijete i informace ze zákulisí a další bonusové materiály. TV jde ovládat i hlasem přes službu VIDAA VOICE.

Nový 4K televizor Hisense 65U7HQ nadchne vyspělými technologiemi i elegantním designem za skvělou cenu a ideálně poslouží nejen filmovým, ale i herním a sportovním fanouškům. TV s kinotechnologiemi Dolby Vision®, HDR a Dolby Atmos používá přímé podsvícení celé ULED obrazovky s 32 nezávislými stmívacími zónami. Umělá inteligence i vrstva kvantových teček (Quantum Dot) se postarají o přirozené barvy bez přesycení, správnou dynamiku obrazu a dokonalou reprodukci detailů v tmavých i světlých částech obrazu současně i za bílého dne. 120 Hz panel a funkce MEMC s vkládáním mezisnímku pak zajišťuje plynulý obraz například při sportovních přenosech, akčních filmových scénách nebo při hraní her. Ostatně pro hráče je tato TV ideální – má profesionální herní režim s připojením přes HDMI 2.1, podporu přenosu 120 Hz signálu a technologii AMD FreeSync Premium, která plně přizpůsobí frekvenci obrazovky potřebám konkrétní hry. Televize využívá vlastní inteligentní platformu VIDAA U 6.0. s rychlým a přehledným uživatelským rozhraním a zpřístupňuje řadu globálních i českých aplikací, jejichž nabídka se neustále rozšiřuje. Doporučená cena je 26 990 Kč.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies