Electrocompaniet AW 800 M

Přetiskujeme zprávu společnosti Electrocompaniet:

Znovuzrozená legenda - zcela nový referenční zesilovač

AW 800 M je zcela nový, od základu přepracovaný model společnosti Electrocompaniet - od základu přepracovaný vlajkový výkonový zesilovač. Nahrazuje legendární AW 600 NEMO jako náš nejvýkonnější monoblokový zesilovač. Zesilovač se vyznačuje aktualizovaným, ale nezaměnitelným a charakteristickým designem značky Electrocompaniet, který se dokonale hodí ke všem současným i starším produktům Electrocompaniet.

Při všech změnách a vylepšeních, které byly provedeny v modelu AW 800 M, se nezměnila jedna věc, a to jedinečná filozofie designu a zvukový podpis značky Electrocompaniet. AW 800 M zahrnuje topologii Electrocompaniet s přímým spojením a vysokou šířkou pásma v otevřené smyčce, která je dále vylepšena zesilovacími stupni s vysokou rychlostí přechodu a velmi výraznou šířkou pásma. Kromě toho je navržen zcela nový koncový stupeň, který silně stíní vstupní a řídicí stupně od zátěže a činí výstup extrémně pevným a neovlivněným připojenou zátěží. To má další výhodu v tom, že se výrazně zjednodušuje zatížení již tak jemně pracujícího systému zpětné vazby, a tím se dosahuje mizivě nízkých hodnot zkreslení. Výstupní stupeň obsahuje celkem 32 bipolárních výstupních tranzistorů s vysokou šířkou pásma a vysokým proudem, které bez napětí mohou do zátěže dodávat velmi vysoké proudy.

Pro napájení výstupního stupně je napájecí zdroj silně inovován a nyní má celkem 210000 uF napájecí filtrace. Síťový vstup je stejnosměrně a vf filtrován před modernizovanými dvojitými toroidními transformátory s drátovým průřezem, které jsou magneticky a elektrostaticky stíněné, aby do nich nevnikal žádný šum. Vnitřní referenční zem byla značně naddimenzována a udržována zcela bez usměrňovacích a výstupních proudů. Výsledkem je velmi čistý výstupní signál bez šumu bez ohledu na okolnosti na nejčernějším možném pozadím při jakékoli úrovni zvuku.

Zajímavým novým atributem modelu AW 800 M je možnost přepínání mezi provozními režimy mono, stereo a bi-amping, což vám umožní upgradovat systém nebo změnit konfiguraci při zachování původní investice.

Vylepšení komfortu spočívá v zapínání/vypínání automatického vypínání a přepínání funkce osvětlení, uživatelsky přepínatelném vstupu síťového napětí 115/230 V, jakož i spouštěcí vstup - výstup.

Jsme přesvědčeni, že od prvního tónu jakékoli známé nahrávky budete AW 800 M uchvátí a poskytne vám hudební požitek.

Více u www.tykon.cz 

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies