Marantz MODEL 40n

Přetiskujeme zprávu společnosti Eurostar Ostrava:

Marantz znovu představuje klasický integrovaný zesilovač
Vynikající kvalita zvuku, kterou nadšenci očekávají od společnosti Marantz, a navíc snadný přístup k digitálnímu streamování hudby - stačí k modelu MODEL 40n přidat reproduktory a získáte ten nejmuzikálnější zvuk

Eindhoven, Nizozemí (15. února 2022) — Společnost Marantz®, výrobce nejhudebněji znějících zvukových komponentů, dnes představila integrovaný zesilovač MODEL 40n, který stanovuje nový standard pro vynikající kvalitu zvuku a zároveň poskytuje snadný přístup k rozsáhlé knihovně digitální hudby, podcastů a dalších souborů. Model MODEL 40n se vyznačuje vynikajícím designem a byl navržen pro ty, kteří oceňují dokonalé řemeslné zpracování a výkon ve všech aspektech svého života. MODEL 40n je vyroben z nejlepších materiálů, které dodají eleganci a noblesu každé místnosti.

"Pevně věřím, že nemusíte být audiofil, abyste si užili bohatý a vřelý zvuk," řekl Joel Sietsema, prezident společnosti Marantz. "S naším modelem MODEL 40n jsme ještě více zdokonalili rovnováhu mezi tím, čím jsme známí - naším zvukem - s přidanou jednoduchostí, nádherným designem, moderními vylepšeními a výkonem. Tento výrobek je skutečně ideální pro ty, kteří vyžadují vynikající výkon, ale zároveň nacházejí eleganci v jednoduchosti a snadném používání."

Neuvěřitelně jednoduché – stačí přidat reprosoustavy
Marantz MODEL 40n poskytuje posluchačům úžasně bohatý a uspokojivý zvuk, který se vyrovná nebo je lepší než to, co audiofilové po léta hledali s hromadou složitých zařízení. Takový výkon je nyní k dispozici v jediné jednotce připojené k reproduktorům podle výběru posluchače. Poslech hudby je bezproblémový díky vestavěnému přístupu ke službám Spotify Connect, Amazon Music, Tidal, internetovému rádiu TuneIn a mnoha dalším. Model MODEL 40n také poskytuje přístup k osobním knihovnám souborů, a to až do formátu PCM 192 kHz / 24 bitů, stejně jako DSD až do 5,6 MHz. Možnosti bezdrátového připojení zahrnují Apple AirPlay 2, Bluetooth a Wi-Fi s HEOS®.

Široká konektivita – HDMI, Phono a ještě víc
MODEL 40n nabízí kompletní sadu analogových a digitálních vstupů pro jakýkoli zdroj, včetně Marantz Musical Phono EQ - gramofonového stupně pro přenosky s pohyblivým magnetem pro přehrávání vinylů. MODEL 40n je netradičně pro produkty této kategorie vybaven vstupem HDMI ARC (Audio Return Channel), který umožňuje přehrávání zvuku z televizoru. Televizory s vestavěným přístupem k filmovým a streamovacím službám zní při použití s modelem MODEL 40n neuvěřitelně. Vyhrazený výstup pro subwoofer s možností nastavení přechodové frekvence umožňuje uživatelům optimalizovat basovou odezvu pro jakoukoli poslechovou místnost. Všechny tyto možnosti si nadšenci vychutnají díky výjimečnému analogovému zesílení Marantz, které poskytuje prostorový, dynamický zvuk s bezkonkurenční úrovní detailů a čistoty.

Streamujte společně nebo každý zvlášť – ozvučení celé domácnosti
MODEL 40n byl navržen tak, aby fungoval jako primární centrum pro jednu nebo více místností. Díky vestavěné technologii HEOS® může celá rodina poslouchat svou oblíbenou hudbu v kterékoli místnosti a vychutnat si tak bezdrátový zážitek v celé domácnosti. Přehrávejte stejnou skladbu v každé místnosti a vytvořte tak slavnostní náladu nebo si vyberte různé skladby pro každou připojenou místnost přidáním reproduktorů podporujících HEOS po celé domácnosti. Stejně chytře funguje nejen pro streamovací služby, ale i pro jakýkoli vstup na MODELU 40n včetně gramofonového.

MODEL 40n je vybaven pokročilou technologií Wi-Fi, která usnadňuje bezdrátové streamování přes Wi-Fi a Bluetooth, které je stabilní i v přetíženém městském prostředí. Pro intuitivní uživatelský zážitek je MODEL 40n vybaven dálkovým ovladačem a pohodlně spolupracuje s hlasovými příkazy Siri, Alexa a Google. Dostupnost služby se může v jednotlivých zemích lišit.

Vylepšený zesilovač
Byl vyvinut nový zesilovací stupeň třídy A/B s výkonem 70 W na kanál (8Ω), který překonává kvalitu dřívějších modelů s podobným výkonem. Větší napájecí transformátor, čtyři výstupní tranzistory na kanál, těžké měděné sběrnice a velmi krátké napájecí cesty snižují vnitřní impedanci a poskytují vysokou okamžitou proudovou schopnost, díky čemuž je MODEL 40n vysoce dynamický a výborně se hodí i pro obtížně ovladatelné reproduktory.

Navržen experty a vyladěn zvukovými mistry
Zvukoví mistři Marantz použili u modelu MODEL 40n ty nejlepší komponenty, aby maximalizovali výkon. MODEL 40n využívá patentované moduly HDAM (Hyper-Dynamic Amplifier Modules), které poskytují nejmuzikálnější možný zvuk - od přesných basových přechodů až po hladké a vyvážené střední a vysoké frekvence z jakéhokoli připojeného reproduktoru. Díky využití diskrétních součástek pro povrchovou montáž a nejkratším možným signálovým cestám byly HDAMy uvnitř modelu MODEL 40n zkonstruovány tak, aby poskytovaly nekompromisní požitek z poslechu.

Dostupnost
Integrovaný zesilovač Marantz MODEL 40n bude k dispozici ve dvou provedeních: Marantz Black a Silver Gold. Bude k dispozici za 63 990,- Kč u autorizovaných prodejců Marantz v březnu 2022.

 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies