Rotel MK II

Rotel s potěšením představuje komponenty A12MKII, CD14MKII a RCD-1572MKII, které navazují na úspěšný start modelů A14MKII, RA-1572MKII, RA-1592MKII, RC-1572MKII a RC-1590MKII, čímž Rotel pokračuje ve vylepšování stávajících typových řad započatých vloni, kdy značka oslavila 60leté výročí.

Nové modely těží z přepracovaného zapojení a náhrady důležitých součástek v signálových cestách. Výsledkem je mimořádný zvuk s přesnějším charakterem a výraznějšími detaily. Podání prostoru nových modelů je širší a podobnější skutečné hudební prezentaci s výraznější hloubkou a přirozeným projevem. Všechny nové modely jsou osazeny prémiovým 32bitovým DA převodníkem Texas Instruments, vylepšeným zdrojem napájení, kvalitnějšími vazebními kondenzátory a topologií snižujícím hladinu šumu a zkreslení.

„Technici z Rotelu využili k vývoji těchto skvělých komponentů MKII více než 60 let zkušeností, nejnovější technologie a inovace,“ řekl Daren Orth, technický ředitel společnosti Rotel. " Abychom zajistili, že nové modely MKII dosáhnou výkonu, který si tato ikonická značka při svém výročí zaslouží, použili jsme některé technologie z řad Michi, Rotel a Tribute."

Integrovaný zesilovač A12MKII obsahuje nový DA převodník, procesor, čipovou sadu digitálního výstupu a společně s dvanácti dodatečnými změnami v koncovém zesilovači je příslibem trvalé kvality a hodnoty. Je také připraven na bezproblémové fungování v ekosystému Roon. Oba CD přehrávače MKII dostaly do vínku inovovanou mechaniku, nový čip set ovládání, DA převodník a v důležitých obvodech pečlivě vyladěné součástky. Díky tomu, že CD14MKII a RCD-1572MKII mají jak analogový RCA, tak i digitální koaxiální výstup, mohou oba přístroje sloužit jako diskový transport a používat pro zpracování digitálních dat externí převodník. RCD-1572MKII je navíc osazen plně symetrickým a plně diferenciálním výstupem XLR, který zamezuje průniku vnějšího šumu a snižuje vliv RF rušení.

CENY A DOSTUPNOST
A12MKII, CD14MKII a RCD-1572MKII budou dostupné u autorizovaných prodejců ve stříbrné a černé barvě od února 2022.

Doporučené prodejní ceny:

 A12MKII 28 000Kč
 CD14MKII 20 000Kč
 RCD-1572MKII 28 000Kč

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies