Bel Canto

Nový integrovaný zesilovač C6i se připojuje k řadě e.One společnosti Bel Canto Design a rozšiřuje počet funkcí a zároveň nabízí vyšší digitální rozlišení a výkon.

Na míru šitá aplikace vestavěného modulu NCore třídy D v C6i má výkon 125 W na kanál a zesilovač je dimenzován na impedanci do 2 ohmů s frekvenční odezvou v rozsahu od 1,5 Hz do 50 kHz při +/-3 dB. Obvodová konstrukce je nyní vybavena šéfem designu Johnem Stronczerem dovedně navrženým "smyčkovým filtrem 5. řádu", který údajně zajišťuje velmi nízký šum a zkreslení v celé šířce pásma.

Kompaktní a krásně provedený zesilovač C6i v sobě skrývá řadu funkcí, které z něj činí komplexní integrované řešení. Čistě analogová sekce předzesilovače je vybavena linkovým vstupem a možností linkového výstupu (pro připojení smyčky k externímu zesilovači) prostřednictvím nesymetrických konektorů RCA. Vestavěný gramofonový stupeň RIAA Moving Magnet navíc nabízí kompatibilitu s kvalitními MM kazetami. C6i je dále vybaven kvalitním sluchátkovým zesilovačem s výstupem 6,5mm jack na předním panelu přístroje. Na čelním panelu je také elegantní, nový bílý stavový displej.

Širokou škálu možností pokrývá i digitální konektivita. Model C6i je vybaven hlavním hodinovým vstupem s velmi nízkým šumem spojeným se dvěma možnostmi optického rozhraní Toslink a vstupy RCA S/PDIF a USB 2.0. Digitální vstupy umožňují dekódování 24 bitů/192 kHz PCM a DSD128. Balíček analogových vstupů, gramofonového stupně a několika digitálních možností pokrývá většinu základů pro kompletní a komplexní audio systém.

Stronczer řekl SoundStage! Australia: "NCore posouvá technologii zesilovačů na doslova neslýchanou úroveň výkonu... umožňuje, aby hudební sdělení proniklo beze změny a s pozoruhodnou čistotou." A zároveň pokračoval: "... v e.One C6i jsme maximálně optimalizovali zvukovou kvalitu, kterou zažijete z vašich hudebních zdrojů. Nový design posouvá integraci, výkon a muzikálnost e.One na vyšší úroveň a zároveň posiluje integraci pokročilých technologií, které Bel Canto zabudovává do všech našich audio komponentů."

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies