Vioelectric

Po akvizici společnosti Lake People Electronic v roce 2020 mnichovskou společností CMA Audio se nabídka produktů značek Lake People, Niimbus a Violectric nadále rychle rozšiřuje. Nejnovější oznámení pochází od společnosti Violectric a jedná se o nový sluchátkový zesilovač DHA V226, který navazuje na tradici vynikající kvality předchozích modelů DHA. Množství funkcí integrovaných do kompaktního designu svědčí o výjimečném inženýrském počinu, kterého dosáhl tým kolem Frieda Reima.

Převodník s vysokým rozlišením, předzesilovač, sluchátkový zesilovač, řídicí centrum... nový Violectric DHA V226 spojuje všechny tyto funkce v jednom kompaktním šasi, které se elegantně integruje do domácí audio sestavy a zároveň poskytuje špičkovou kvalitu. Inovativní obvody, vytvořené týmem vývojářů z Kostnice, dosahují působivých technických hodnot, které by se měly projevit ve stejně působivých zvukových výsledcích.

Digitální signály jsou do zařízení Violectric DHA V226 přiváděny prostřednictvím rozhraní USB-C, které prochází vysoce kvalitním převodníkovým obvodem. Jeho jádrem je nejnovější převodník Cirrus Logic CS43131 MasterHIFI, který dokáže zpracovat zvuková data s frekvencí až 32 bitů při 384 kHz a DSD256 a věrně je převést do analogové oblasti. Velký dynamický rozsah typicky 130 dB a nepatrné zkreslení -115 dB zajišťují detailní a nezkreslenou reprodukci hudby ve vysokém rozlišení.

Společnost Violectric je uznávaná pro kvalitu sluchátkových zesilovačů vyvinutých a vyrobených v Kostnici na jihu Německa. Zesilovací obvod integrovaný do modelu DHA V226 této pověsti dostojí. S možnostmi připojení od 4pinového XLR po Pentaconn a 6,3mm jack nabízí V266 výběr z jednoho nesymetrického a dvou symetrických formátů. Pro skutečně vyvážený provoz využívá čtyři zesilovače. Typ konektoru a vyvážení signálu již zajišťují širokou kompatibilitu, která je ještě rozšířena o obvod Pre-Gain, umožňující optimalizaci struktury úrovní pro použitý model sluchátek. Vysoké výstupní napětí více než 23 Veff umožňuje bezproblémový provoz vysokoimpedančních sluchátek, zatímco velkorysý výstupní výkon až 3500 mW dokonale podporuje nízké impedance a dokonce i magnetostatické modely. Vysoký útlum a velmi nízké zkreslení zajišťují mimořádně čistou reprodukci - skutečný zážitek ze sluchátek vyšší třídy.

Violectric DHA V226 přesahuje i rámec přehrávání sluchátek. Jeho dva analogové RCA vstupy a analogový RCA výstup z něj dělají ideální centrální centrum pro celou hifi sestavu. Převedený zvukový signál tak lze přeposílat do výkonových zesilovačů nebo aktivních reproduktorů a pro tento výstup lze v závislosti na situaci a osobních preferencích aktivovat nebo deaktivovat knoflík hlasitosti V226. Analogové vstupy umožňují připojení dalších přehrávačů s výhodou sluchátkového zesilovače v DHA V226.

Společnost Violectric vyrábí všechny své produkty ve vlastní dílně, kde probíhá celý proces vzniku výrobku od prvního konceptu přes prototypy až po fain montáž. Kromě řemeslné zručnosti si značky stojí za pečlivým výběrem absolutně nejlepších komponentů a kromě mnoha dalších kvalitních dílů využívá DHA V266 potenciometr Alps RK 27 s 38mm celohliníkovým knoflíkem.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies