AVC-S660H

Přetiskujeme zprávu společnosti Eurostar Ostrava:

Nejnovější vysoce výkonné AVR s prostorovým zvukem nabízejí ohromující 8K video, vestavěné streamování HEOS do více místností a možnost hlasového ovládání

Společnost Denon®, přední světový výrobce prémiových produktů pro domácí zábavu a osobní audio od roku 1910, dnes představila tři nové AV přijímače řady S: AVR-S760H, AVR-S660H a AVC-S660H. Každý z nových AVR řady S je navržen se třemi 8K HDMI vstupy z celkových šesti, aby vyhověl lidem, kteří chtějí upgradovat na nejnovější 8K zdroje zábavy a her. AVR byly zkonstruovány s využitím nejnovějších technologií, aby poskytovaly pohlcující prostorový zvuk pro filmy a hudbu, a jsou vybaveny pokročilým hlasovým ovládáním a možnostmi připojení.

"S novými AVR Denon řady S si mohou uživatelé již dnes vytvořit to nejlepší domácí kino s rozlišením 4K a vědět, že jejich AV přijímač je připraven i na 8K, až se tak stane," řekl Trip Randall, prezident společnosti Denon.

"Tyto AVR nabízejí vynikající vlastnosti a funkce, které splňují náročné požadavky na zábavu za dostupnou cenu pro zákazníky připravené na upgrade ze začátečnických systémů nebo soundbarů. Díky sedmi kanálům diskrétních zesilovačů nabízí AVR-S760H další vylepšení, jako jsou funkce Dolby Atmos nebo DTS:X pro co nejrealističtější a nejvíc pohlcující zážitek z domácího kina."

5.2 kanálové AV řešení AVR-S660H / AVC-S660H
Vysoce výkonný 5.2kanálový AVR Denon AVR-S660H poskytuje pět kanálů se zesílením 75 W na kanál (8 ohmů, 20 Hz-20 kHz, THD: 0,08 %, 2kanálové zatížení). Tento jednoduchý a solidní AVR poskytuje věrný prostorový zvuk s dekódováním Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio pro přehrávání zvukových stop ve vysokém rozlišení a bezztrátově. AVR-S660H je vybaven nejnovějšími a pokročilými specifikacemi HDMI, jako je možnost průchodu 8K/60Hz a 4K/120Hz až do 40 Gb/s na třech vstupech HDMI, Dolby Vision™, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR a HLG a také upscaling 8K a podpora HDCP 2.3 na všech vstupech HDMI (6 vstupů/1 výstup). AVR-S660H nabízí také vestavěnou technologii HEOS® pro streamování hudby ve více místnostech, která uživatelům umožňuje bezdrátově si vychutnat oblíbený obsah v každé místnosti. AVC-S660H je sice vybaven stejnou sadou funkcí, nicméně je čistě AV zesilovačem bez vestavěného FM tuneru.

7.2kanálový AVR AVR-S760H: Upgradujte na 3D Zvukový Zážitek
Vysoce výkonný 7.2kanálový AVR Denon AVR-S760H je funkcemi nabité centrum domácí zábavy, které poskytuje vynikající zvukový a obrazový výkon. AVR-S760H je vybaven nejnovějšími pohlcujícími 3D prostorovými formáty, pokročilou 4K a 8K HDMI video sekcí a technologií HEOS® Built-in pro streamování hudby ve více místnostech.

Díky sedmi kanálům diskrétního zesílení s výkonem 75 W na kanál (8 ohmů, 20 Hz-20 kHz, THD: 0,08 %, 2kanálové zatížení) poskytuje Denon AVR-S760H realistický 3D zvuk s využitím nejnovějších formátů prostorového zvuku včetně Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X® a DTS Virtual:X™. Uživatelé mohou vytvořit hvězdný systém prostorového zvuku 5.1.2 Dolby Atmos instalací výškových nebo horních reproduktorů nebo výškových reproduktorů Dolby Atmos na odpovídající podlahové nebo regálové reproduktory. Uživatelé si také mohou vychutnat vícerozměrný poslech díky technologiím DTS Virtual:X nebo Dolby Atmos Height Virtualization bez výškových nebo horních reproduktorů, nebo dokonce bez prostorových reproduktorů. To vytváří vzrušující zážitek z pohlcujícího 3D zvuku a zjednodušuje instalaci v místnostech, kde je umístění dalších reproduktorů nepraktické.

Pokročilá 8K HDMI video sekce s eARC
Aby byla zajištěna co nejlepší kvalita obrazu, jsou modely AVR-S660H, AVC-S660H a AVR-S760H vybaveny pokročilou sekcí HDMI včetně tří vstupů 8K HDMI s podporou přenosu videa 8K/60Hz a 4K/120Hz až do 40 Gb/s. AVR lze snadno připojit prostřednictvím eARC (Enhanced Audio Return Channel), který zajišťuje nekomprimovaný a objektový přenos zvuku z televizoru do přijímače prostřednictvím jediného kabelu HDMI. Všechny vstupy HDMI (6 vstupů/1 výstup) se mohou pochlubit vzorkováním 4:4:4 Pure Color, podporou HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR a průchodem BT.2020 pro výjimečnou čistotu obrazu. Uživatelé se mohou těšit také na 8K upscaling na všech vstupech a HDCP 2.3, nejnovější standard ochrany proti kopírování pro bezproblémové přehrávání. Hráči mají k dispozici také celou řadu technologií pro plynulejší a rychlejší hraní, včetně: 4K/120Hz pass-through, variabilní obnovovací frekvenci (VRR), Quick Frame Transport (QFT) a automatický režim s nízkou latencí (ALLM).

Podpora streamování hudby ve vysokém rozlišení a podpora multiroom
Modely Denon AVR-S660H, AVC-S660H a AVR-S760H jsou kompatibilní s Apple® AirPlay 2 pro uživatele iPhonů a port USB na předním panelu nabízí pohodlné přehrávání dalších zvukových formátů s vysokým rozlišením (WAV, FLAC, ALAC a DSD 2,8/5,6 MHz) z různých přehrávačů. Bezdrátové připojení k populárním streamovacím hudebním službám, jako jsou Spotify®, Pandora®, Tidal a další, je rovněž snadno dostupné prostřednictvím technologie Bluetooth nebo vestavěné technologie HEOS. Díky technologii HEOS Built-in mohou oba AV přijímače bezdrátově streamovat hudbu přes kompatibilní produkty HEOS Built-in, jako jsou bezdrátové reproduktory Denon Home 150/250/350, odkudkoli v domácnosti. Posluchači mohou v každé místnosti přehrávat stejnou skladbu nebo si v aplikaci HEOS vybrat pro každou připojenou místnost jinou skladbu.

Audiofilské kořeny a výkony
Jak modely Denon AVR-S660H, AVC-S660H, tak AVR-S760H nabízejí špičkovou kvalitu zvuku a streamování zvuku ve vysokém rozlišení s podporou souborů FLAC, ALAC a WAV a DSD 2,8/5,6 MHz. Nejnovější modely AVR jsou vybaveny phono vstupem pro milovníky vinylů, kteří si mohou vychutnat svou sbírku. Díky dvěma výstupům pro subwoofer mohou posluchači snadno přidat více subwooferů a dosáhnout tak optimalizovaného rozptylu nízkých frekvencí pro poslech filmů nebo hudby.

Zlepšení přesnosti pomocí Audyssey Room Correction
Všechny nové modely využívají technologii Audyssey MultEQ pro jednoduché a přesné nastavení reproduktorů a akustickou kalibraci systému. Tato technologie rozpozná velikost, typ a konfiguraci použitých reproduktorů a změří jejich odezvu až v šesti poslechových polohách pro dosažení optimálního výkonu. U modelu AVR-S760H si posluchači mohou dále přizpůsobit nastavení podle svých představ prostřednictvím pokročilé aplikace Audyssey MultEQ Editor, která je k dispozici k zakoupení v obchodech se systémy iOS a Android.

Další funkce a snadné používání
Díky sadě nových aktualizací nabízejí všechny AVR řadu dalších výhod. Funkce "Dialog Enhancer" umožňuje uživatelům upravit úroveň dialogů za chodu, zatímco nově přidaná funkce informací o signálu HDMI umožňuje uživatelům ověřit, zda přes AVR prochází signál 8K60 nebo 4K120 nebo jiné formáty HDR. AVR-S760H navíc nabízí funkci "Dual Speaker Presets", která uživatelům umožňuje uložit a okamžitě přepínat mezi dvěma různými konfiguracemi reproduktorů a nastaveními Audyssey. Nové AVR řady S také spolupracují s aplikacemi Amazon Alexa, Google Assistant a Apple Siri pro hlasové ovládání funkcí AVR.

Nové AVR se snadno nastavují. Po připojení k televizoru přes HDMI asistent Denon Setup Assistant uživatele plynule provede celým procesem připojení a kalibrace. Řada barevně označených reproduktorových přípojek a pohodlně označených vstupů a výstupů pomáhá novým uživatelům připojit reproduktory a zařízení. Nové AVR řady S také po připojení automaticky přejmenují vstupy HDMI, ale v případě potřeby je lze vždy ručně změnit.

Modely AVC-S660H, AVR-S660H a AVR-S760H jsou k dispozici u autorizovaných prodejců Denon za cenu 13 790,- Kč, 13 990,- Kč a 15 990,- Kč.

Více na www.denon.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies