Storm Audio

Přetiskujeme zprávu společnosti WDQ:

S radostí Vám oznamujeme, že se naše firma WDQ s.r.o. stala od 1. srpna 2021 výhradním distributorem značky StormAudio pro Českou republiku.

StormAudio je výrobce, který se zabývá vývojem a výrobou AV procesorů a výkonových zesilovačů.

Jeho cílem je pohlcující zvuk vytvářející prostředí, které lidi vtáhne do hlubokého a emotivního sledování filmů nebo hudebního zážitku.

Firma StormAudio byla založena profesionály s vizí přinést žážitek z kina do vašeho domova. Když bylo Immersive Audio poprvé odhaleno v roce 2011 firmou Dolby a Auro Technologies, přineslo to revoluci samotného zážitku o kterém nikdo ani nesnil.

O firmě StormAudio:

Firma byla založena profesionály s vizí přinést žážitek z kina do vašeho domova. Když bylo Immersive Audio poprvé odhaleno v roce 2011 firmou Dolby a Auro Technologies, přineslo to revoluci samotného zážitku o kterém nikdo ani nesnil. Zakladatelé firmy okamžitě věděli, že kvalita zvuku je nejdůležitější a proto začali zkušení technici vyvíjet hardware, který dokáže přinést plnohodnotný zážitek i k vám domů.

V začátcích, firma StormAudio spolupracovala s Auro Technologies na vývoji zařízení, které by přehrávalo Auro 11.1 obsah v pohodlí domova. Společnou spoluprací vytvořili integrované vícekanálové zařízení soustředěné na kvalitu zvuku. Nicméně, chtěli také poskytnout uživatelům flexibilitu a možnost výběru z různých skvělých formátů, které jsou uváděny na trh. Proto tým techniků vytvořil jedinečný design s hlavním zaměřením na kvalitu zvuku.

Důraz na špičkovou kvalitu zvuku:

Modely ISP procesorů používají DSP čipy sloužící pro čistý proces zvuku. DSP manipuluje pouze se zvukem v reálném čase, což znamená žádné rušení z OS, které je ovládáno z jiné úrovně.

Technologie, které StormAudio používá v jejich zařízeních:

Immersive sound je jeden z nejvýznamějších řešení pro domácí kino. Tato technologie umožňuje lidem hluboko se ponořit do sledování filmů nebo živé hudby.

Produkty StormAudio podporují všechny dostupné zvukové formáty a všechny 3D audio kodeky jsou zahrnuty ve všech StormAudio procesorech. Nejnovější produkty StormAudio MK2 podporují až 24 různých kanálů.

Dirac logoDirac Live - Akustika místnosti je nejslabší článek ve většině audio systémů, proto zvuková optimalizace a korekce místnosti Dirac pomáhá reproduktorům dosáhnout nejlepšího možného výkonu v jakékoliv poslechové místnosti.

Dirac logoRoon je skvělý pomocník pro prohlížení a organizaci vaší hudby. Být Roon Ready znamená, že StormAudio procesory transparentně vyhledávají a připojují se k Roon bez jakékoli nutné konfigurace a bezchybný zvuk je dodáván přímo z Roon do vašeho procesoru.

Vše o značce StormAudio najdete na webu výrobce www.stormaudio.com 

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies