RMAF 2021

Přetiskujeme zprávu RMAF:

Před rokem a půl nás bolelo srdce, když jsme se těžce rozhodli zrušit naši výstavu v roce 2020. Tehdy jsme si nějak představovali, že se jako země dokážeme spojit a překonat COVID-19 a naše životy se vrátí do normálu. Doufali jsme, že se nám podaří přečkat rok v izolaci a vyjít z ní zdraví a připravení se znovu sejít. Zde na veletrhu RMAF jsme strávili rok vylepšováním naší činnosti tím, že jsme vytvořili nové plány místností s vyznačenými všemi prodejnami a vytvořili jsme příručku, která měla vystavovatelům pomoci, když se znovu učili orientovat ve svých vystavovatelských účtech. Představovali jsme si, jak za několik týdnů nadšeně přivítáme naše přátele z audio průmyslu, a tento sen jsme si udrželi navzdory nervózním obavám a děsivým zprávám."

"Přestože některé části Spojených států jsou již zcela otevřené, počet lidí, kteří se virem nakazili, a počet úmrtí, která jsou mu připisována, stále stoupá a CDC předpovídá na podzim ještě smrtelnější vlnu Lambda. Za naše přátele z audioprůmyslu jsme vyděšeni na mnoha úrovních. Úplně nejhorší, co si dokážeme představit, je, že někdo onemocní, protože přišel na naši výstavu, ať už jako vystavovatel, novinář, účastník nebo dobrovolník. Dobré zdraví je vzácný dar a my se dozvídáme, že i když je uzdravení možné, zbytkové účinky COVID-19 a jeho variant mohou být hluboké, a my nechceme riskovat ani jeden případ. Až dosud jsme se drželi možnosti, že by se naše říjnová výstava mohla uskutečnit podle plánu. Po přečtení a vyslechnutí zpráv týkajících se pandemie koronaviru a po sledování zrušení mnoha jiných pořadů už tuto naději nechováme. Navzdory našemu počátečnímu optimismu jsme si přečetli a vyslechli všechny vaše promyšlené připomínky a poté jsme se podívali na čísla a učinili těžké rozhodnutí zrušit veletrh RMAF 2021.

Bylo to těžké rozhodnutí a spolu s ním přichází další dopad rozhodnutí, že už nejsme schopni představit si RMAF tak, jak nás těší srdce. RMAF byl snem našeho zakladatele Ala Stiefela a my jsme se snažili jeho vizi po 12 let rozvíjet spolu s pomocí Coloradské audio společnosti a všech našich dobrovolníků z celého světa. Nyní se vydáváme vstříc novým dobrodružstvím! A tak se smutkem i očekáváním do budoucna oznamujeme, že Rocky Mountain Audio Fest, jak jsme ho všichni znali, už nebude. Bylo nám velkým potěšením sloužit této komunitě audio profesionálů. Tolik jsme se toho od vás naučili! Děkujeme vám za 17 let přátelství a podpory. Znamenalo to pro nás víc, než si dokážete představit.

Z celého srdce vám přejeme hodně zdraví a štěstí.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies