Junone 845s

Koncem listopadu uvede Triode na trh integrovaný zesilovač "JUNONE 845S" s elektronkou 845. Cena je 880 000 jenů. Prodává se pouze v "Triode Premium Shop", který splňuje určité podmínky, a neprodává se na internetu.

Společnost Triode, která v loňském roce oslavila 25. výročí svého založení, vydala knihu "MUSASHI".

Tentokrát uvedeme na trh vlajkovou loď s triodou, firemní název Triode, integrovaný zesilovač s velkou triodou "845" od luxusní značky "JUNONE".
Dosahuje jmenovitého výkonu 22 W + 22 W s jednookruhovou konfigurací třídy A, která umožňuje vychutnat si mohutný zvuk elektronky 845. Napájecí zdroj, který se skládá z velkého toroidního transformátoru a obvodu zdvojovače napětí, dodává vysoké napětí cca 1 kV a produkuje silný zvuk ve všech pásmech.

Kromě 845 x 2, PSVANE WE300B x 2, 12AT7 x 2, 12AX7 x 2. S nově vyvinutou paticí 845 se elektronka 845 používá při vysokém napětí cca 1 kV. Jedná se prý o vysoce přesnou elektrickou zásuvku, která se při častém vkládání a vyjímání a dlouhodobém používání neviklá jako starý výrobek.

Přední panel je vybaven měřičem předpětí a objem pro nastavení předpětí na horní straně pouzdra umožňuje snadné nastavení předpětí. Kromě toho je horní část šasi vybavena svazkem Ham Balancer pro 845 a 300B.

Je vybaven výstupem pro reproduktory. Vstupní připojení má 4 linky a 1 vstup MAIN IN, který lze použít jako výkonový zesilovač obejitím předzesilovacího stupně. Vstupní citlivost / impedance je 220 mV / 100 kΩ pro linkový vstup a 1 500 mV / 10 kΩ pro vstup MAIN IN.

Frekvenční pásmo je 25 Hz až 36 kHz. Poměr SN je 85 dB. Příkon je 330 W. Vnější rozměry jsou 430 x 410 x 277 mm (šířka x hloubka x výška). Hmotnost je 45 kg. Napájecí kabel je standardně dodáván s TR-PS2 (vysoce kvalitní napájecí kabel, který používá bezkyslíkatou měď s ponorným lisováním). Součástí dodávky je také strojově opracovaný hliníkový dálkový ovladač pro ovládání hlasitosti a ztlumení zvuku.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies