Russ Andrews SuperRouter

Společnost Russ Andrews, jeden z nejdéle působících propagátorů uzemnění zvuku na světě, uvádí na trh svůj dosud nejpokročilejší uzemňovací produkt Russ Andrews SuperRouter.

Russ Andrews SuperRouter™ je navržen tak, aby poskytoval účinné uzemnění hifi zařízení a také se vypořádal s přirozeným RF rušením hifi systémů.

RUSS ANDREWS SUPERROUTER

SuperRouter zahrnuje vše, co se Russ a jeho tým výzkumu a vývoje naučili za posledních 40 let o uzemnění a RFI. Stejně jako u stávajícího RF Routeru™ společnosti funguje SuperRouter na základě toho, že nejlepším způsobem uzemnění hifi zařízení je připojení skříně k uzemňovacímu bodu prostřednictvím RFI bočníku, který odvádí RF šum v obvodech na zem: odtud název "Router".

SuperRouter je vybaven interními součástkami zvukové kvality a na zakázku navrženou deskou s obvody, které optimalizují filtrování RF signálu přicházejícího ze země. Obvody účinně uzemňují RF, čímž snižují jeho vliv na slyšitelnost hifi systému.

ZEMNÍ NULA
Připojení SuperRouteru do audio systému je jednoduchou operací uzemnění skříně od každého z komponentů. To se provádí pomocí předzesilovače (nebo integrovaného) jako rozbočovače, ke kterému se pomocí uzemňovacích kabelů připojí skříň každého dalšího komponentu. Skříň předzesilovače nebo integrovaného zesilovače se pak připojí k jedné ze vstupních zásuvek na zařízení SuperRouter a ta se zase připojí k zemnicí tyči, což je preferovaná metoda, nebo k vyhrazené zemnicí svorce na jedné ze síťových zásuvek Russ Andrews - SuperSockets, UltraSockets nebo Signature Sockets. Pokud jsou použity samostatné výkonové zesilovače, jsou jejich skříně připojeny přímo k SuperRouteru.

ABS KAZETY
Na zakázku navržená deska plošných spojů směrovače SuperRouter, vyrobená z PTFE s nízkými ztrátami, má vysokou stabilitu a velmi nízké rezonanční vlastnosti, takže je ideální jako účinný vodič pro uzemnění VF. Skříň z ABS obsahuje 12 černých poniklovaných vstupních vazebních sloupků a jasně identifikovaný žlutý výstupní sloupek pro připojení k zemnicí tyči nebo zásuvce.

Model SuperRouter Signature Edition je vybaven ozdobnou horní deskou z masivního třešňového dřeva a pozlacenými vazebními sloupky z čisté mědi WBT-0710Cu pro ještě účinnější připojení k uzemnění.

Při představení nových produktů Russ Andrews říká: "Jedním z výrazných produktů posledních několika let je náš systém uzemnění, protože stále více audiofilů si uvědomuje důležitost kvalitního uzemnění. Jeho vliv na zvukový výkon jsme zkoumali mnoho a mnoho let a zjistili jsme, že zatímco uzemnění skříně zařízení hvězdou a následně na zemnicí tyč poskytuje velmi efektivní zvýšení výkonu, zařazení RFI bočníku do signálové cesty je ještě lepší." Pokračuje: "SuperRouter posouvá to, co jsme se naučili během vývoje našeho RF Routeru založeného na bočníku, na další úroveň."

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies