JBL 4309

Společnost JBL slíbila další nové produkty k oslavě svého 75. výročí a nyní je splnila uvedením nových kompaktních regálových reproduktorů JBL 4309 Studio Monitor ze skupiny Luxury Audio Group společnosti HARMAN. Po vzoru modelu JBL 4349 jsou reproduktory JBL 4309 osazeny 1palcovým kompresním měničem 2410H-2 spojeným s nejnovější hornou HDI (High-Definition Imaging) a jsou vybaveny 6,5palcovým kuželovým reproduktorem s litým rámem z čisté celulózy.

Zcela nové JBL 4309 jsou menší regálovou verzí nedávno vydaných 12palcových dvoupásmových monitorových reproduktorů 4349 a jsou vybaveny mnoha stejnými patentovanými akustickými technologiemi JBL. Ačkoli mají 4309 kompaktní rozměry, mají podle společnosti charakteristický výkon, dynamiku a přesnost, které značka JBL poskytuje posluchačům již 75 let.

Technologie JBL High-Definition Imaging (HDI) s hornou a kompresním měničem, navržená ve světoznámém akustickém inženýrském zařízení v Northridge v Kalifornii, je vyvrcholením 75 let trvajícího výzkumu a inovací, jejichž výsledkem je výkonná dynamika a neuvěřitelně přesná reprodukce zvuku studiového monitoru JBL 4309.

"Kombinace výkonného wooferu, kompresního měniče a horny reproduktoru JBL 4309 se harmonicky spojuje a vykresluje hudbu s autoritou a přesností; výkon, který je u tradiční konstrukce reproduktorů nemožný," říká Jim Garrett, senior ředitel produktové strategie a plánování ve společnosti HARMAN Luxury Audio. "Zatímco akustický výkon modelu JBL 4309 je vynikající, vzhled a design reproduktorů je stejně přesvědčivý. Očekáváme, že budou žádoucí pro milovníky hudby, kteří chtějí výkon reproduktoru JBL 4349 v kompaktnějších rozměrech."

Studiové monitory JBL 4309 mají klasický design monitorů JBL s ikonickou modrou přepážkou a jsou na výběr v provedení ořech nebo černý ořech se saténovou dýhou nábytkové kvality. Elegantní vzhled doplňuje modrá (ořech) nebo černá (černý ořech) látková mřížka. Dvě sady pozlacených vazebních sloupků zajišťují bezpečné připojení a nabízejí možnost volby single-ended nebo bi-wire/bi-amplified připojení.

Studiové monitory JBL 4309 budou k dostání v červnu za maloobchodní cenu 2000 USD/pár.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies