Philips Performance Series

Přetiskujeme zprávu společnosti Phililps:

Společnost Philips TV & Sound navazuje na každoroční úspěch své Performance Series (modely 8506, 8536, 8546 a 8556), která nabízí nejlepší televizní technologie za atraktivní cenu a představuje nové modely pro rok 2021.
Zákazníci si mohou vybrat z široké nabídky úhlopříček, konkrétně, 43, 50, 58, 65, 70 a 75 palců. Jde o LCD displeje s rozlišením Ultra HD a přímým zadním podsvícením LED. Ideální filmový zážitek zajišťuje obrazový procesor P5, podpora formátů Dolby Vision a Dolby Atmos a 3stranný Ambilight.

Filmy v nejvyšší kvalitě
Obrazový procesor Philips P5 vylepšuje obraz z jakéhokoli zdroje. Díky němu mají pořady větší hloubku, barvy jsou živé a odstíny pleti vypadají přirozeně. Vylepšení pohybu zajišťuje dokonale plynulý obraz. Televizory Philips Performance podporují prakticky všechny dnes existující formáty vysokého dynamického rozsahu, tedy HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG (Hybrid Log Gamma). Díky tomu si divák vychutná filmy v nejvyšší kvalitě.

Velkoplošné hraní
Současné televizory ovšem neslouží jen ke sledování televizních pořadů či streamovaného videa. Televizory Philips nezapomínají ani na milovníky konzolových her. Modely Performance Series disponují režimem Automatic Low Latency Mode (ALLM), který při připojení herní konzole zvolí nejkratší reakční dobu, letos k němu přibyla funkce Variable Refresh Rate (VRR – variabilní obnovovací frekvence), kdy přijímač opět optimalizuje tvorbu obrazu na displeji pro maximální rychlost a kvalitu hry. Pro připojení periferních přístrojů – ať už půjde o herní konzoli, BD/DVD přehrávač, či další výbavu – mají televizory Philips Performance rychlé rozhraní HDMI 2.1, kterému nechybí ani funkce eARC (Enhanced Audio Return Channel), tedy výkonnější verze zpětného audiokanálu využívaného především pro připojení oblíbených zvukových lišt, tzv. soundbarů. Nicméně televizory Philips Performance i samy zvládají reprodukci zvuku na úrovni a podporují prostorový zvuk ve formátu Dolby Atmos.

Operační systém Android TV 10 kromě uživatelsky vstřícného prostředí nabízí přes 5 000 aplikací, kterými lze vlastnosti televizoru dále doplňovat.

Cenami ověnčená elegance
Velkou pozornost věnovala společnost designu. Jejich eleganci dokládají každoroční ocenění prestižními designovými organizacemi. U modelů 8506 je základem moderní minimalistický vzhled s jemným, světle stříbrným orámováním obrazovky. Stejné provedení má i výbava pro umístění televizoru na stole, komodě či podobném nábytku – menší modely mají ve výbavě tenký středový otočný stojan ve tvaru písmene T, (pevný středový stojan u 65 palců), dva největší (70 a 75 palců) pak pár postranních nožek. Všechny modely jsou připraveny i pro instalaci přímo na stěnu.

Magický Ambilight
Samozřejmostí je i lahůdka, kterou žádná jiná značka nenabízí: Philips Ambilight, tedy osvětlení prostoru. V třístranné verzi je systém Ambilight součástí výbavy i celé série Philips Performance.

Modely Performance Series je možné pořídit již od 18 999 Kč

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies