English Electric 16switch

Přetiskujeme zprávu společnosti Audio Center Czech:

Společnost English Electric (značka Chord Company) uvedla na trh datový přepínač 16Switch, který staví na mnohokráte oceněném modelu 8Switch, debutovém produktu britské společnosti, který byl uveden na trh v květnu 2020.

16Switch je 16portové zařízení Gigabit Ethernet (GbE), které bylo optimalizováno pro streamování hudby a videa. 16Switch přináší osvědčené výhody 8Switch do větších sítí a obsahuje 2 řady osmi vysoce kvalitních gigabitových ethernetových portů, které lze použít jako dva nezávislé osmipásmové přepínače nebo připojit a použít jako jeden.

Přepínač 16Switch byl navržen tak, aby poskytoval vysokou izolaci šumu a nízký elektrický šum. Používá dva vysoce přesné přizpůsobené TCXO (Temperature Compensation Crystal Oscillators) s přesností 0,1 ppm (mnohem vyšší než normální krystaly a vyšší než normální TCXO), což umožňuje 16Switchi generovat síťové signály s vyšší přesností, což zase pomáhá poskytovat stabilnější přenos dat.

Obvod zdroje napájení a generování hodin je izolován pro každou zónu sítě, což umožňuje modulům TCXO odstranit šum související s napájením ze spínacího obvodu. Napájení zajišťují dva izolované napájecí zdroje napájející každý z osmiportových přepínacích modulů; čisté napájení umožňuje lepší kvalitu síťového signálu, což je výsledkem vysoce přesné hodinové technologie TCXO. Kombinované technologie a důraz na detail v 16Switchi vedou ke stabilnějším a přesnějším síťovým signálům a hodinovým obvodům, což přináší výrazně lepší přenos dat s měřitelně sníženými chybami chvění. 

Pouzdro 16Switche
16Switch těží z vysoce kvalitního obrobeného hliníkového krytu, který nabízí vynikající ochranu před akustickým i elektrickým šumem. Je vysoce flexibilní a lze jej umístit na jakýkoli pevný povrch pomocí (volitelných) patek tlumících rezonanci, které pomáhají oddělit zařízení od nežádoucích mechanických vibrací.

16Switch je také dodáván s držáky a šrouby pro montáž do stojanu, které umožňují montáž do 19palcového racku (výška 1U), a lze jej namontovat čelně nebo dozadu. Absorbér EMI na vnitřním spodním pouzdru snižuje elektromagnetické rušení z digitálního obvodu.

Diskrétní LED displej na předním panelu zahrnuje napájení, alarm, stav spojení a rychlost spojení pro 16 portů. Porty 100/1000 Base-T Gigabit Ethernet jsou vhodné pro všechna domácí síťová zařízení.
Doug Maxwell, obchodní ředitel společnosti English Electrics, uvedl: „S 16Switch si myslíme, že dokážeme překvapit i toho nejtvrdšího digitálního skeptika. V našich prvních fázích poslechu jsme byli tak zaskočení tím, co jsme slyšeli, že jsme museli uvést tento neuvěřitelný produkt spolu s 8Switch. “

Poslech streamované hudby není jen o měřeních a číslech... najít upgrade, který vylepšuje zážitek, může být něco opravdu zvláštního. Jsme přesvědčeni, že vylepšená kvalita síťového signálu přináší významné výhody při přehrávání hudby a videa, ať už prostřednictvím streamingu nebo NAS disků. 16x 100/1000 Base-T Gigabit Ethernet portů umožňuje připojení i těch nejnáročnějších nastavení. “
Každý 16Switch je také dodáván s digitálním streamovacím kabelem Chord Company C-Stream (0,75 m).

Zdroj napájení
U datových přepínačů vyžadujících vysokorychlostní napájecí zdroje, které z důvodu jejich omezení rychlosti vylučují použití lineárních napájecích zařízení, došlo k vylepšení napájecího signálu pomocí extrémně kvalitního napájecího zdroje. Pokročilý napájecí adaptér třídy A / V umožňuje síťový signál optimální kvality poháněný vysoce přesnou hodinovou technologií a byl navržen tak, aby snižoval elektrický šum ze zdrojů střídavého proudu a zabránil problémům s ovlivněním kvality signálů v síti. 16Switch se také může pochlubit vysokou účinností, spotřebou energie bez zátěže <0,075 W a ochranou proti zkratu, přetížení a přepětí.

Maloobchodní cena 29 990 Kč

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies