Loxone Quadral

Přetiskujeme zprávu společnosti Loxone:

Nejvyšší kvalita zvuku se potkává s inteligentní automatizací budov. Společnost Loxone, specialista v oblasti inteligentní automatizace budov, přebírá německého výrobce kvalitních reproduktorů quadral GmbH & Co. KG z Hannoveru. Rakouská společnost Loxone na sebe opět upozornila v oblasti HiFi, kterou před pár týdny upoutala revolučním řešením multiroom audia. Její nový produkt Audioserver nabízí brilantní zvuk, minimalistické rozměry a bezkonkurenční cenu pro domácnosti, kanceláře nebo veřejné prostory.

Kollerschlag (AT) / Hannover (DE), 2.10.2020. Pro HiFi nadšence, ale nejen pro ně, by zpráva o převzetí quadralu společností Loxone měla být melodickým třeskem. Důvodem je, že Loxone tím značně rozšiřuje své akustické kompetence, což společnost prokázala uvedením Audioserveru na trh.

Již 48 let stojí quadral za nejlepší zvukovou kulturou s vysoce kvalitními HiFi komponentami. Quadral je jedním z posledních německých výrobců s výrobou v Německu. Například známé sloupové reproduktory quadral Aurum se vyrábějí v Hannoveru. Vlajkovou lodí quadralu je ale legendární Aurum Titan, který se ve svém aktuálním provedení těší úspěchu již v 9. generaci od roku 1981.

Balíček zvukových dovedností

Thomas Moser, zakladatel Loxone, zdůrazňuje: „Zakoupením quadralu kombinujeme zkušenosti obou společností z audio průmyslu. Loxone má silnou pozici na trhu inteligentní automatizace budov a quadral má desítky let zkušeností s designem, výrobou a distribucí HiFi reproduktorů v high-end sektoru a na spotřebitelském trhu. V budoucnu budeme schopni nabídnout sofistikovanou a inteligentní automatizaci budov s nejlepším zvukem pod jednou střechou.”

Současní společníci quadralu, Edmond Semmelhaack a Jürgen Brinkmann, se podělili o své názory na příležitosti, které tato změna v budoucnu přinese: „V Loxone jsme našli silnou společnost, která oceňuje tradiční silné stránky quadralu. Víme, že naše společnost a značka quadral jsou v dobrých rukou, a jsme potěšeni, že naše nejmodernější technologie nyní najdou uplatnění i v jiných inovativních oblastech.”

„Značka quadral bude samozřejmě existovat pod novým vlastníkem i nadále,“ ujišťuje Thomas Moser. „Kromě toho zde budeme v budoucnu vyvíjet společné produkty.“

Jinak se změna vlastnické struktury projeví na venek jen minimálně. Quadral zůstane nezávislou společností v Hannoveru a všichni zaměstnanci se stanou součástí skupiny Loxone. „Loxone ponechá výrobu v Hannoveru,” zdůrazňuje Thomas Moser. Na podpoře maloobchodních quadral partnerů se nic nemění.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies