Denon Home Subwoofer

Přetiskujeme zprávu společnosti Denon:

Subwoofer Denon Home se bezdrátově připojuje k domácímu soundbaru Denon Home Sound Bar 550 nebo k jakémukoli domácímu bezdrátovému reproduktoru Denon a v elegantní kompaktní skříni dodává silné a detailní basy pro přehrávání hudby a filmů.

Eindhoven, Nizozemí – 9. března 2022 – Společnost Denon®, přední světový výrobce prémiových produktů pro domácí zábavu a osobní poslech od roku 1910, dnes oznámila uvedení vysoce výkonného bezdrátového subwooferu Denon Home Subwoofer, který dodá soundbaru Denon Home Sound Bar 550 nebo jakémukoli bezdrátovému reproduktoru Denon Home čisté a expanzivní basy. Nadšenci mohou subwoofer jednoduše zapojit do elektrické sítě, bezdrátově připojit pomocí Wi-Fi a užívat si. Mohutný 8palcový woofer byl důmyslně umístěn do elegantního, kompaktního šasi, který ladí s elegantním designem reproduktorů a soundbaru Denon Home a zapadne do jakéhokoliv interiéru. Subwoofer Denon Home přináší hudbě i filmům nadživotní basy.

Díky vestavěnému systému HEOS lze nový subwoofer Denon Home bezdrátově spárovat se soundbarem Denon Home Sound Bar 550 a můžete k němu přidat i dvojici bezdrátových reproduktorů Denon Home a vytvořit tak skutečný prostorový zvuk 5.1, který oživí vase kino. Chcete-li vytvořit maximální výkon pro jednoreproduktorové nebo stereofonní systémy s vestavěným systémem HEOS, přidání subwooferu Denon Home zajistí bohatou basovou odezvu, kterou si dnešní nahrávky s vysokým rozlišením zaslouží. Nastavení výstupní úrovně, dolnopropustného filtru a fáze lze upravit v aplikaci HEOS a optimalizovat tak subwoofer pro náročnou akustiku místnosti.

Zážitek Denon Home
Bezdrátové multiroom reproduktory Denon Home poskytují referenční kvalitu zvuku, kterou zákazníci od společnosti Denon očekávají, v úchvatném vysokém rozlišení. Řada reproduktorů Denon Home byla odborně vyladěna legendárními mistry zvuku společnosti Denon a poskytuje streamovanou zábavu v každé místnosti a zároveň se krásně hodí do jakéhokoli interiéru. Uživatelé budou mít přístup ke službám Spotify, Amazon Music HD, Deezer, TIDAL a dalším, stejně jako k souborům uloženým v telefonu prostřednictvím Wi-Fi, AirPlay 2 nebo Bluetooth. Díky síťovému připojení a portu USB umožňuje rodina Denon Home i přehrávání souborů s vysokým rozlišením bez mezer, včetně 192 kHz/24 bitů a DSD 2,8/5,6 MHz.

Díky systému Denon Home si může každý vychutnat hudbu v jakékoli místnosti a snadno seskupit další produkty s vestavěným systémem HEOS, jako jsou AV receivery, Hi-Fi systémy, soundbary a další, a ponořit se do detailního a expanzivního zvuku. Přehrávejte v každé místnosti jinou hudbu nebo seskupte všechna zařízení HEOS Built-in dohromady a streamujte stejnou hudbu v režimu Party Mode po celé domácnosti.

Cena a dostupnost
Subwoofer Denon Home je k dispozici ode dneška za cenu 12 990,- Kč s DPH.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies