Phlips soundbar

Přetiskujeme zprávu společnosti Philips:

Společnost TP Vision, která nedávno znovu představila značku Philips Fidelio uvedením vynikajících sluchátek X3, se rychle posouvá k rozšíření řady Philips Fidelio o další dva nové prémiové produkty.

Oba nové produkty sdílejí klasické znaky Philips Fidelio, které nabízejí zakázkové komponenty a pokročilé technologie, aby poskytovaly maximální zvukový výkon. To vše v kombinaci s nejlepším evropským designem a vynikající kvalitou provedení, včetně použití autentických, prvotřídních materiálů.

Soundbar Philips Fidelio B97
Philips Fidelio B97 je štíhlý soundbar s vícekanálovou konfigurací 7.1.2, obsahující jak speciální měniče Dolby Atmos Elevation, tak technologii Philips Fidelio’s Surround-on-demand.

Surround-on-demand u soundbaru B97 zahrnuje dva oddělitelné bezdrátové reproduktory, které fungují jako součást levého a pravého kanálu, pokud jsou umístěny hned vedle soundbaru nebo jako vyhrazený levý a pravý prostorový kanál, pokud jsou umístěny odděleně od soundbaru v místnosti. To vše pro skutečně pohlcující zvukovou produkci filmů.

Systém B97 obsahuje celkem 17 elektroakustických měničů, včetně osmi basových/středových měničů o rozměrech 1 × 3,5 palce. V každém odpojitelném reproduktoru je namontován jeden měnič a při umístění hned vedle soundbaru spolupracuje s dalším párem měničů pro levý a pravý kanál. Další dva měniče pak pracují jako součást středového kanálu.

Soundbar je také vybaven šesti 19mm kopulovitými výškovými reproduktory, dvěma směrovanými dopředu a jedním s vyzařováním do strany, namontovanými v každém z odnímatelných reproduktorů. Další dva směrové výškové reproduktory jsou skryty v hlavním těle soundbaru a aktivují se po oddělení odpojitelných reproduktorů.

Pro naprosto pohlcující zvuk je B97 vybaven směrovými 2,5palcovými jednotkami Dolby Atmos Elevation.

Konečně je tu 8palcový basový reproduktor, který je umístěn v samostatném bezdrátovém subwooferu a stará se o nejnižší basové frekvence až do frekvence 35 Hz.

B97 má obrovský potenciál pro podání kvalitního výkonu s 500 W pro hlavní systém a 240 W pro subwoofer.

Nejvyšší kvalita, naprosto ohromující zvukový výkon a 3D prostorový zvuk jako v kině zajišťuje kompatibilita se systémy Dolby ATMOS a DTS:X. Soundbar B97 je jedním z prvních produktů Philips Sound s certifikací IMAX Enhanced Certified.

Snadnou konektivitu zajišťují dva konektory HDMI 2.1 s konektivitou eARC a 4K. B97 také nabízí bezdrátové připojení prostřednictvím Bluetooth a Apple AirPlay. Zvukový panel je také součástí bezdrátového systému Philips Home, který nabízí snadné bezdrátové připojení pro více místností pomocí technologie Play-Fi.

Instalace a obsluha je také snadná a intuitivní díky aplikaci Philips Sound a kompatibilitě s Google Assistant a Amazon Alexa.

Soundbar Philips Fidelio B95
Philips Fidelio B95 je sesterským produktem modelu B97 ovšem s prostorovým zvukem ve formátu 5.1.2 a bez podpory technologie Surround on Demand.

B95 obsahuje celkem 14 elektroakustických měničů včetně pěti 19mm kopulovitých výškových měničů – tři jsou umístěny vpředu a dva jsou směřovány do stran. Dále je soundbar osazen třemi páry středových/basových měničů o rozměrech 1 × 3,5 palce a dvěma jednotkami Dolby Atmos Elevation.

Systém rozděluje měniče na vyhrazené pro levý, pravý a středový kanál, aby byla zajištěna vždy ta nejlepší a pohlcující zvuková scéna se skutečně průzračným zvukovým podáním.

Nejhlubší tóny až do 35 Hz jsou podávány samostatným bezdrátovým subwooferem s velkým 8palovým reproduktorem.

Zdroj napájení zvládá působivých 450 W zvukového výkonu pro hlavní systém a 240 W pro subwoofer.

Nejvyšší kvalita, ohromující zvukový výkon a 3D prostorový zvuk jako v kině zajišťuje kompatibilita se systémy Dolby ATMOS a DTS:X. Soundbar B95 je jedním z prvních produktů Philips Sound s certifikací IMAX Enhanced Certified.

Snadnou konektivitu zajišťují dva konektory HDMI 2.1 s konektivitou eARC a 4K. B95 také nabízí bezdrátové připojení prostřednictvím Bluetooth a Apple AirPlay. Zvukový panel je také součástí bezdrátového systému Philips Home, který nabízí snadné bezdrátové připojení pro více místností pomocí technologie Play-Fi.

Instalace a obsluha je také snadná a intuitivní díky aplikaci Philips Sound a kompatibilitě s Google Assistant a Amazon Alexa.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies