Burmester

Přetiskujeme zprávu společnosti VOIX:

VOIX Premium Audio, pražský showroom se špičkovým audio vybavením, přidává do svého portfolia renomovanou německou značku Burmester, jednoho z nejvýznamnějších světových výrobců luxusní elektroniky, který už více než čtyři desetiletí udává směr ve vývoji reprodukce hudby na té nejvyšší technologické a designové úrovni.

Oceňovaná německá firma Burmester Audiosysteme vyrábí highendové audio komponenty – zesilovače, předzesilovače, CD přehrávače, ale i reproduktorové soustavy nebo nově i all-in-one systémy – mimořádné kvality. Termín „Made in Germany“ přitom bere zcela doslova. Od vývoje, přes precizní ruční výrobu, až po velmi pečlivou výstupní kontrolu každého výrobku, vše probíhá pod střechou berlínské továrny, kterou nadaný hudebník a technický a obchodní vizionář, v Rakousku narozený Dieter Burmester (1946 – 2015) založil již v roce 1977.

Jeho cílem přitom bylo vyrábět takovou elektroniku a reproduktorové soustavy, které posluchači umožní zapomenout, že poslouchá reprodukovanou hudbu. Všechny čtyři současné modelové řady – od vstupní Classic, přes vyšší Top Line a vrcholnou řadu Reference, až po zcela nejvýše postavenou Signature Line, která zatím zahrnuje jen dva modely – jsou navrženy a vyráběny pro milovníky hudby, kteří od svého vybavení očekávají nejen ten nejlepší zvuk, ale i výjimečné a současně nadčasové designové provedení. Pro to je už od roku 1978 pro značku typické výrazné chromovaní, díky kterému se Burmester dostal i do newyorského Muzea moderního umění (MoMA).

Na své mimořádně navržené, zkonstruované a vizuálně podmanivé přístroje Burmester nabízí i nadstandardní mnohaletý servis, který zahrnuje třeba dodatečné seřízení přístroje dle jeho původních výstupních parametrů nebo upgrade na aktuální technologickou úroveň. Divize Burmester Automotive dodává kompletní ozvučení pro automobilové značky Bugatti, Porsche a Mercedes Benz.

Firmu Burmester Audiosysteme od srpna 2015 vede vdova po zakladateli Marianne Burmesterová, přičemž od 1. ledna 2017 je jejím spolujednatelem Andreas Henke. Přístroje značky Burmester jsou distribuovány v 50 zemích na pěti světadílech. V Česku je jejím distributorem – a novým partnerem showroomu VOIX Premium Audio – společnost Perfect Sound Group.

www.voix.cz 

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies