Lindemann MusicBook SOURCE

Přetiskujeme zprávu společnosti AQ:

LINDEMANN

Špičková hi-fi společnost Lindemann audiotechnik GmbH se v sérii MUSICBOOK vždy spoléhala na klasickou kombinaci předzesilovače a výkonového stupně. Nyní v této sérii přináší poměrně radikální restrukturalizaci a generační obměnu, která je doprovázena zjednodušením a přímým nasměrováním výrobků na potřeby zákazníka. Po dlouhém a náročném vývoji se na trh dostává zdrojový komponent MUSICBOOK SOURCE, který však kombinuje funkce předzesilovače, sluchátkového zesilovače, D/A převodníku a síťového přehrávače. To vše v nadčasovém elegantním designu, který osloví zcela jistě nejen pravověrné vyznavače špičkového zvuku, ale také přicházející generaci příznivců moderního, jednoduchého a účelného audiozařízení s minimálními nároky na prostor a s vysokým výkonem i užitnou hodnotou. Německý high-end výrobce samozřejmě také nabízí vhodné výkonové zesilovače pro toto řešení, jmenovitě dva výkonové stupně POWER 500 a POWER 1000 dokonale sladěné a nakonfigurované pro MUSICBOOK SOURCE. Celý systém můžete zapojit v režimu stereo nebo Bi-amp.

MUSICBOOK SOURCE CD - Streamer, D/A převodník, CD přehrávač, Předzesilovač, Sluchátkový zesilovač ...

Kompaktní, extrémně elegantní a současně velmi flexibilní zařízení doplněné integrovanou slotovou CD mechanikou, zaměřující se především na příležitosti vyplývající pro Hi-Fi z možností které nabízí síťové připojení a sbližování spotřební elektroniky, síťových technologií a mobilních zařízení, jako jsou smartphony a tablety.

Pokud jde o streamování, MUSICBOOK přináší novou platformu pro streamování nazvanou “Streaming 4.0“, kterou přdstavila společnost StreamUnlimited. Podporuje streamování hudby až do 32 bitů a 384 kHz pro formát PCM, stejně jako DSD až do DSD256. Tato platforma je především o UPnP, což je dlouhodobě certifikované řešení. Zcela zásadní je, že máte nejen přístup ke svým vlastním datům, ale jsou přímo podporovány všechny důležité služby streamování, jako jsou Deezer, Spotify, TIDAL, Qobuz a HIGHRESAUDIO. Díky těmto službám je zajištěn přístup k obsahu v kvalitě Studio Master a zároveň je také zajištěna podpora pro TuneIn, vhodný jako flexibilní zdroj pro webové rádio a podcasty. V blízké budoucnosti budou také implementována aplikace Spotify od Spotify Connect. Využít můžete také funkci Bluetooth pro bezdrátové přehrávání hudebních souborů z vašeho telefonu nebo tabletu.

MUSICBOOK SOURCE CD nabízí všechny tyto možnosti také prostřednictvím nového WiFi modulu podle standardu IEEE 802.11ac s technologií duální antény, takže nemusí být důvod pro připojení prostřednictvím kabelu do sítě. Integrace do bezdrátové sítě je jednoduchá a provede se „automaticky“ pomocí tlačítka pro připojení.

Další klíčovou vlastností je převodník, který využívá obvod, založený na AKM AK4493 - tedy jeden z nejlepších zvukových D/A převodníků současnosti od společnosti Asahi Kasei Microdevices Corporation. Navíc zde pracuje v mono režimu, aby bylo maximalizováno rozlišení a dynamika. Toto řešení slibuje extrémně nízké zkreslení a naprosto příkladnou muzikálnost. Převodník může zpracovávat signály v PCM do 32 bitů a 768 kHz a DSD až do DSD512. Zároveň je spoléháno na myšlenku opakovaného vzorkování, pomocí referenčních hodin s femto hodinami MEMS s nulovým jitterem. Tyto schpnosti plně využívá také integrovaný CD přehrávač, který přináší zcela nový rozměr zvukových kvalit a nastavuje tak nové reference v přehrávání CD disků. Tato funkce je k dispozici také v případě, že k jednotce připojíte externí CD mechaniku a přes ní přehráváte zvuková CD. Vše, co potřebujete, je externí USB jednotka, např Apple SuperDrive. Díky ovládací aplikaci můžete data CD textu vidět také na svém smart zařízení.

MUSICBOOK pamatuje také na příznivce analogu a nabízí integrovaný MM phono předzesilovač špičkové kvality. Rovněž byla optimalizována výstupní fáze a součástí je také výstup pro připojení sluchátek, dostatečně silný pro ovládání také magneto-statických sluchátek.

Všechny funkce můžete pohodlně ovládat prostřednictvím nové aplikace Lindemann pro Apple iOS a Google Android. Nicméně jako zvláštní příslušenství je nabízeno vhodné infračervené dálkové ovládání.

Pouzdro frézované z hliníkového bloku
Integrovaná CD mechanika
Všechny funkce lze nastavit a ovládat pomocí nové jednoduché aplikace Lindemann
Výkonná platforma pro streamování: Streaming 4.0, všechny služby pro streamování v kvalitě master studio, Roon Ready
Zcela přepracované převzorkování v DSD nebo PCM: technologie nulového jitteru s MEMS FemtoClock
Špičkový D / A převodník: AK4493 s v mono režimu. Bezkonkurenční kvalita zvuku

Více na https://www.aq.cz/lindemann-musicbook-source-cd-p32043/#gallery

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies