Ubusound Velvet

Přetiskujeme zprávu společnosti ubsound:

Po pronikání na národní a mezinárodní úrovni do segmentu špičkových reproduktorů v loňském roce a také, vážně vzhledem k globální situaci nových trendů nákupu spotřebitelů, italská společnost UBSOUND - nyní přítomná ve více než 60 zemích po celém světě s vysokým hodnocení - uvádí na trh nové vydání FEEL a VELVET Series 2021 s dalšími technologickými funkcemi a inovativním komerčním přístupem ve prospěch koncových uživatelů.

UBSOUND neustále pracuje na výzkumu a vývoji s cílem zdokonalovat své produkty tak, aby poskytovaly spotřebitelům během přehrávání stále čistší a upřímnější zvuk.
Z tohoto důvodu se společnost, následující malá vylepšení struktury reproduktorů a vývoj její exkluzivní zvukové technologie HDNSS, rozhodla implementovat tyto změny u řady Feel i Velvet v nové verzi 2021, což dává zvukové přirozenosti ještě více přirozenosti a detailů.

Nová řada FEEL 2021 zachovává čtyři fascinující lesklé barvy Elegant Black, Pure White, Sport Red a Fashion Yellow, které jsou k dispozici ve dvou verzích: knihovna nebo stojan FL32 (1 990 EUR / pár) a FL38 stojací věž (2 490 EUR / pár).

Nový model VELVET Series 2021 využívá výjimečnou a jedinečnou matně saténově hlubokou černou barvu, která je k dispozici ve dvou verzích: police nebo stojan VL42 (2 490 EUR / pár) a VL48 stojací věž (2 990 EUR / pár).

„Díky vylepšením zvukové technologie HDNSS jsme opravdu rádi, že jsme dosáhli ještě mimořádnější kvality zvuku a celkové akustické čistoty,“ prohlašuje Marzio Gasparro, generální ředitel skupiny UBSOUND.

V této konkrétní globální fázi, ve které jsou zdraví a bezpečnost v popředí, UBSOUND posiluje a obohacuje svou přítomnost a online aktivity po celém světě, což umožňuje zákazníkům vyzkoušet si prémiové reproduktory UBSOUND bez opuštění domova. Zákazníci se skutečně budou moci dotýkat, testovat a poslouchat své nové reproduktory v jejich poslechovém prostředí a pomocí vlastního špičkového systému.

"V zásadě, které lepší místo než váš domov vyzkoušet vaše nové reproduktory?" Poslechové prostředí je základní součástí vašeho HiFi systému, proto by reproduktory měly být vždy testovány uvnitř vašeho domova, “říká Marzio Gasparro.

Ve skutečnosti s tímto novým komerčním přístupem „přímo z továrny k vám domů“, kromě absolutní jistoty na nákup nového zapečetěného produktu s 3letou oficiální zárukou, budou mít zákazníci 30 dní na vyzkoušení reproduktorů UBSOUND díky na záruku „spokojeni nebo vrácení peněz“.

Více na https://www.ubsound.com/

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies