AQ shop

Přetiskujeme zprávu společnosti AQ:

Prodejny českého výrobce umožní poslech reprosoustav všech modelových řad včetně prémiových AQ Passion a nabídnou nejširší výběr gramofonů Pro-Ject. Zkušený personál navíc pomůže s řešením audia, seřízením gramofonů i péčí o vinylové desky.

Společnost AQ, výrobce špičkových českých hi-fi reprosoustav a oficiální distributor světoznámých gramofonů Pro-Ject, informovala o otevření oficiálních prodejen AQ audio studio. Kromě prodejny přímo v prostorách moravské společnosti v obci Červenka nedaleko Olomouce tak zájemci o kvalitní audiotechniku české výroby naleznou pomoc i v Praze a Brně. Pro osobní poslech jednotlivých komponent mohou milovníci kvalitního audia navštívit jeden z následujících kamenných obchodů:

• AQ audio studio Červenka – Severní 452, 784 01 Červenka
• AQ audio studio Praha – Vítkova 91, 186 00 Praha 8 - Karlín
• AQ audio studio Brno – Vodova 68, 612 00 Brno – Královo Pole

Audio řešení od A do Z

Kromě portfolia reprosoustav moravského výrobce a gramofonů Pro-Ject české výroby se fanoušci věrného poslechu mohou těšit i na komponenty světových výrobců. Chybět tak nebudou britské zesilovače Arcam, high-end digitální přehrávače Lindemann Audio, ale ani všestranné receivery Yamaha. Samozřejmostí je personál s bohatými zkušenostmi s audio technikou, který dokáže poradit nejen s řešením technologických problému, ale také s návrhem nejvhodnějšího řešení pro konkrétní klienty. Ti si navíc budou moci vybrat z bohaté nabídky amerických kabelů Audioquest zahrnující i prestižní modelové řady.

„Tabulkové hodnoty i měření mají jen omezenou výpovědní hodnotu, a navíc jim ne každý rozumí,“ říká šéfkonstruktér AQ Vladimír Sapara. „Proto jsme se rozhodli pro zvýšení počtu prodejen, kde si zákazníci budou moci naše reprosoustavy osobně poslechnout a získat před nákupem osobní zkušenost s celou řadou nejrůznějších produktů.“

O firmě AQ

Firma AQ, s.r.o. působí na trhu s audiem od roku 1995, kdy se její zakladatelé rozhodli proměnit svou lásku ke kvalitnímu zvuku v podnikání. Základní myšlenkou firmy, které se stále drží, je výroba vysoce kvalitních hi-fi reproduktorů, jejichž vývoj i výroba stále probíhá v mateřské továrně v obci Červenka. Zakladatelé firmy a konstruktéři tak mají plnou kontrolu nad výběrem komponent a materiálů pro konstrukci reprosoustav, které se pyšní úžasným poměrem kvality a ceny.
Jak se dařilo budovat prodejní síť obchodních partnerů, začala firma do své nabídky přidávat i další produkty, příslušenství reprosoustav, jako kabely, stojany, držáky a podobně. Postupně se v nabídce začaly objevovat i další značky. První byl dnes již celosvětově známý výrobce gramofonů Pro-Ject, jehož gramofony se vyrábí rovněž v České republice. Později přibylo i mnoho dalších značek z oblasti kvalitního audia.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies