Pioneer A-40AE

Přetiskujeme zprávu společnosti BaSys CS:

Nový zesilovač Pioneer byl navržen tak, aby odrážel poslední trendy poslechu hudby. A-40AE osloví jak nováčky, tak i zkušené zájemce o věrnou reprodukci. Komplexní výbava, kvalitní součástková základna, dílenské zpracování a dobře definovaný zvukový přednes jsou předpokladem toho, aby se A-40AE stal kandidátem na budoucí klasiku ve svojí kategorii.

Zesílení Direct Energy

Koncový stupeň Direct Energy s vysokou účinností poskytuje výkon 2x75W (4Ω), přičemž díky nižší spotřebě energie je šetrný k životnímu prostředí. Zároveň komponenty zesilovače Direct Energy zůstávají studené. Jejich spolehlivost a stabilita je vzhledem k rovnoměrným provozním teplotám vyšší, než těch, které při provozu hřejí. Po zvukové stránce byl zesilovač laděn tak, aby měl malé zkreslení a zahrál i jemné detaily s čistotou.

Výbava pro dnešek. . . a zítřek

S komplexní výbavou přistupuje A-40AE k širokému spektru zdrojů hudby a poradí si s většinou komponentů v domácnosti. Kromě pěti linkových vstupů je k dispozici také jeden pro gramofony s přenoskou MM a linkový výstup, který dodává signál příslušného aktivního zdroje externím záznamovým zařízením a dalším komponentům. Tím může být např. externí sluchátkový zesilovač, i když je třeba zmínit, že Pioneer A-40AE je dobrým zvukovým výstupem pro sluchátka již osazen z výroby.

Dva digitální vstupy (optický a koaxiální) umožňují připojení např. audio přehrávačů, nebo televizorů s digitálními výstupy. Zážitek při sledování TV je pak neporovnatelně vyšší, než při použití vestavěné sady reproduktorů v plochých televizorech. Vzhledem k tomu, že interní D-A převodník může zpracovat s vzorkovací frekvencí audio signálu až do 192 kHz, je prostřednictvím digitálních vstupů také plně podporován poslech zvuku s vysokým rozlišením.

V této cenové hladině je vzácné narazit na zesilovače s připojením pro dva nezávislé páry reprosoustav, které jsou navrženy tak, aby byly ovládány jednotlivě nebo paralelně. Oba páry jsou připojeny do pevných, izolovaných šroubovacích svorek, do kterých lze zasunout také banánky 4mm.

Na rozdíl od některých svých více puristických předchůdců je zesilovač A-40AE vybaven ovládacími prvky pro nastavení úrovně hloubek, výšek a vyvážení stereofonní báze, které jsou pečlivě navrženy tak, aby byly zcela vyloučeny ze signálové dráhy, čímž se dosáhne ještě lepší kvality zvuku. Režim Power Amp Direct, který obchází i regulaci hlasitosti také umožňuje vlastníkům připojit externí předzesilovač.

Vysoká kvalita skrz na skrz

Ocelové šasi s vysokou torzní tuhostí poskytuje zesilovači nejlepší možnou ochranu proti mechanickému a elektromagnetickému rušení. Čelní panel a knob ovládání hlasitosti jsou vyrobeny z hliníkové slitiny. A-40AE má také velice přesně navržený napájecí zdroj osazený kondenzátory ELNA speciálně vyrobené pro Pioneer.

Pioneer A-40AE bude dostupný v barvách Black a Silver od srpna 2018.

Doporučená cena: 399 €

Více na https://www.pioneer-audiovisual.eu/eu/products/40ae

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies