2024 02 27 energy sistem 01

Přetiskujeme zprávu společnosti BaSys CS:

Ekologická hudba: Sluchátka a reproduktory Energy Sistem řady Eco Audio z recyklovaných plastů a dřeva z udržitelných zdrojů

2024 02 27 energy sistem 02

Praha, 26. února 2024: Myšlenka udržitelnosti je jednou z klíčových témat dnešního světa a využití recyklovaných materiálů se dotýká téměř všech odvětví. Španělský výrobce audio produktů Energy Sistem, který je díky vynikajícímu poměru ceny a kvality na našem trhu stále populárnější, představil nedávno koncept „udržitelné hudby“. Pod označením Eco Audio uvedl řadu sluchátek a reproduktorů, k jejichž výrobě jsou využívány recyklované plasty a další udržitelné materiály.

2024 02 27 energy sistem 03

Společnost Energy Sistem, která má ve svém logu srdce, se kromě toho zapojila i do dalších projektů souvisejících s ochranou životního prostředí. Společně s  Gravity Wave  odstraňuje rybářské sítě a další plasty ze Středozemního moře a ve spojení s  Bosquiou  vysadila dva lesy “Energy Sistem”. Řada produktů Energy Sistem Eco Audio zahrnuje aktuálně čtveřici malých bezdrátových sluchátek do uší, několik barevně výrazných sluchátek přes uši v populárním urban stylu a jeden Bluetooth reproduktor. Všechny produkty se vyznačují nepřehlédnutelným designem využívajícím výrazné barvy nebo zajímavé provedení ve dřevě z udržitelných lesů.

2024 02 27 energy sistem 04

Absolutně bezdrátová sluchátka řady Eco Audio
Z nabídky lze vyzdvihnout například designově velmi povedená absolutně bezdrátová sluchátka Energy Sistem Senshi Eco ve světle modrém provedení, k jejichž výrobě byl využit 100% GRS certifikovaný (Global Recycled Standard) recyklovaný plast. Tyto “pecky” padnou pohodlně do uší a nabízí zajímavou kombinaci vlastností, jako například 5hodinovou výdrž plus potenciál prodalších 20 hodin v baterii vestavěné do ochranného pouzdra. Ovládání základních funkcí včetně přijmutí hovoru je k dispozici přímo na sluchátkách a při jejich vyjmutí z uší se přehrávání automaticky pozastaví. Bezdrátovou komunikaci s telefonem nebo jiným zařízením zajišťuje Bluetooth 5.3. A to nejlepší? Na našem trhu se prodávají za 1 299 Kč.

2024 02 27 energy sistem 05

Z nabídky true wireless sluchátek stojí za zmínku také špunty Energy Sistem Eco True Wireless Beech Wood (1 799 Kč), který zaujme krásným dřevěným provedením. Při výrobě sluchátek i pouzdra je kromě recyklovaných plastů využito také bukové dřevo z udržitelných zdrojů s mezinárodní certifikací FSC. Ergonomické provedení sluchátek doplňují senzory pro dotykové ovládání a samozřejmostí je vestavěný mikrofon umožňující telefonování. Konektivitu zajišťuje Bletooth 5.1 asluchátka vydrží hrát na jedno nabití až 8 hodin. Energii pro dalších 12 hodin skrývá powerbanka v pouzdru, které lze dobíjet buď bezdrátově nebo USB-C kabelem.

Bezdrátová sluchátka Eco Audio s FM rádiem
Pohodlná sluchátka Energy Sistem Radio Color (990 Kč) s polstrovaným a nastavitelným hlavovým mostem jsou také vyrobena ze 100% recyklovaného plastu s certifikací GRS (Global Recycled Standard). Kromě bezdrátového poslechu hudby z telefonu, počítače nebo jiného přehrávače umožňují tato sluchátka také poslouchat hudbu z vložené Micro SD karty a navíc umí přijímat a reprodukovat vysílání FM rádií. Samozřejmostí je možnost handsfree hovorů. Ovládání všech klíčových funkcí probíhá pomocí tlačítek vestavěných do náušníků. Nabitá sluchátka hrají až 16 hodin a v případě vybití je lze propojit s telefonem i audio kabelem. V nabídce jsou v modré barvě a velmi zajímavém provedení kombinujícím matně bílou barvu plastů s bledě meruňkovým odstínem polstrování.

Eco Bluetooth reproduktor s RGB osvětlením
Malý, hlasitý a odolný. Tak by se dal označit bezdrátový reproduktor Energy Sistem Yume Eco (1 490 Kč) z řady ekologických audio produktů vyrobených ze 100% recyklovaného plastu s certifikací GRS. Pohodlně se vejde i do malého batůžku a s výkonem 15 W nabídne až 12 hodin hlasité hudby. Přehrávat umí nejen z telefonu nebo jiného zařízení pomocí Bluetooth 5.3, ale díky slotu pro Micro SD kartu a standardnímu USB konektoru si poradí i se skladbami uloženými na paměťové kartě nebo USB klíčence. A navíc podporuje i bezdrátové připojení dvou reproduktorů současně pro plnohodnotný stereofonní poslech. Atraktivním prvkem je také jeho nastavitelné BRB podsvícení. A protože naplňuje certifikaci IPX6, neuškodí mu ani proud tryskající vody.

Dostupnost na našem trhu
Sluchátka a bezdrátové reproduktory Energy Sistem, včetně řady Eco Audio, dodává na náš trh distributor Basys CS. Produkty jsou k dostání u vybraných prodejců elektroniky a jejich ceny jsou víc než přívětivé.

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean, Energy Sistem a další.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies