InnuOS 2.6

Portugalský výrobce INNUOS (servery / streamery / Roon jádra pro náročné) my o nich / sami o sobě:

Innuos PhoenixUSB - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení 

Nový (im)Pulse od Innuos - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení

Společnost Innuos byla založena A.D. 2009 s cílem vyvrátit konvenční myšlení o digitální hudbě jako zdroji a navrhnout inovativní, umělecky zpracované HiFi produkty, které poskytují nečekanou vřelost a přesnost – produkty, které uvolňují plný potenciál digitálního přehrávání hudby. Ve společnosti Innuos se snažíme jít daleko za hranice jednoduchých „jedniček a nul“. Produkty Innuos povyšují požitek z hudby tím, že nabízejí skutečný audiofilský výkon. Věříme, že pozoruhodně kvalitní zvuk a snadné používání jsou nezbytnou součástí každého nezapomenutelného hudebního zážitku. Díky preciznímu sladění hardwaru na míru a vlastního vyvinutého softwaru hudební servery, streamery a další produkty Innuos nadále dokazují, že digitální zdroje hudby lze stále posouvat na novou úroveň.

Dokonalá souhra hardwaru a softwaru
Náš multidisciplinární tým kombinuje odborné znalosti v oblasti počítačového hardwaru, audio hardwaru, síťového a softwarového inženýrství a vytváří naše produkty od začátku do konce.

Výzkum a vývoj zaměřený na zákazníka
Díky úzké spolupráci s koncovými uživateli i partnery skutečně rozumíme tomu, co různí zákazníci od hudebního řešení vyžadují. To je hnací silou našeho výzkumu a vývoje od prvního dne.

No a to "dohnalo" portugalské vývojáře k aktualizaci innuOS 2.55, ale přibylo ještě tohle, pak tamto, navíc i onohle - takže z toho je (komplexní - větší) vylepšení InnuOS 2.6. Co obsahuje:

InnuOS 2.6 

¤ podporu Deezer
¤ přístup k Tidal MAX
¤ přehrávání z USB
¤ více sdílených složek NAS
¤ navigaci AZ Index
¤ přizpůsobitelnou stránku "Music"
¤ úpravy na stránce "Now playing" včetně ovládání hlasitosti

InnuOS 2.6oInnuOS 2.6

Aktuální úpravy znamenají, že jsou plně podporovány 32bitové soubory WAV s plovoucí desetinnou čárkou spolu s WAV a AIFF nad 384 kHz. Zjednodušení signálové cesty by mělo přinést zlepšení kvality zvuku. Ti z vás kteří mají připojen aktivní účet QOBUZ by měli počítat, že při aktualizaci dojde k opětovné synchronizaci vašeho účtu, takže se ve vaší knihovně může objevit nějaká nová hudba. 

InnuOS 2.6

InnuOS 2.6

 „Jak postupujeme do roku 2024, naše nová aktualizace 2.6 (stáhnete pomocí Sense App) nyní znamená 8 let nepřetržité podpory a aktualizací softwaru pro naše zákazníky, kteří mají zařízení z roku 2016. Tato nejnovější aktualizace představuje velký pokrok v dostupnosti a rozšíření potenciálního publika prostřednictvím přidání více jazyků, rozšířenou podporu streamovacích služeb a více způsobů připojení hudebních souborů, aby vyhovovaly různým poslechovým návykům našich uživatelů. Ve spojení s vylepšeními uživatelského rozhraní a uživatelského rozhraní, která jsou řízena naší zónou zpětné vazby a vstupem zákazníků, by 2.6 měla mít něco pro každého.“
Stephen Healy, Innuos Product Specialist

innuos statement

innuos statement

Výše/níže vrchol nabídky portugalského výrobce Innuos STATEMENT Next Generation Power Supply - hudební server se schopností ripování CD na vnitřní úložiště SSD (ceny dle velikosti uložiště 20 - 22.100/25 - 27.800 EUR/USD)

innuos statement

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies