Velikinar Audiolab vinyl demagnetiser

"Nežádoucí magnetismus přitahuje nečistoty, prach nebo adhezivní materiály a snižuje kvalitu. Demagnetizační systémy odstraňují zbytkový magnetismus nebo ho snižují na neškodnou úroveň a snižují opotřebení a zvyšují (vrací původnáí) kvalitu." To bylo o škodlivosti magnetismu obecně, nikoli z oboru HiFi. 

Velikinac Differo II SE+

Rodinná firma Velikinac Audio Lab ze severosrbského Ravno Selo o sobě říká, že se zrodila z velké lásky k dobrému zvuku a touhy dosáhnout nejlepší možné kvality. Všechny své produkty ve vlastních dílnách a kompletně ručně, což je nejlepší zárukou kvality a odolnosti. V nabídce má 3 reprosoustavy, regálovky Differo 2 SE+ s atraktivní krycí mřížkou které říká "Květ života", klasický 3pásmový sloupek MARGARITA a menší rozměry ale "vyšší" technickým řešením "malý velký" sloupek TISA (s odpovídající barevnou škálou - v modré, zelené, červené a samozřejmě klasické černé a bílé). Nabídku doplňuje kabeláž - signálové s názvem SYNAPSE a repro s trochu sugestivním názvem VĚRNOST (Velikinac Audio Fidelity). 

velikinac kabely

Na všude škodlivý škodící magnetismus má Velikinac Audio hned 3 zbraně, aby se to nepletlo s deskriptivními názvy:
DISC DEMAGNETIZER

Velikanac Demagnetiser

VINYL DEMAGNETIZER 

Velikanac Demagnetiser

VINYL/DISC DEMAGNETIZER

Velikanac Demagnetiser

Všechny výrobky doprovází stejný základní popisek (viz úvodní odstavec textu platný obecně - v podmnožině, oboru high fidelity snad ještě víc):

"Jednoduchost je jistá cesta k jedinečnosti. Velikinac Audio Lab představuje demagnetizér, který svou jednoduchou manipulací zlepšuje zvuk i těch nejdražších High End audio systémů. O krok blíže k dokonalosti se posouvá také svým jedinečným vzhledem a technickým řešením.
Pokrok po použití demagnetizace je nejčastěji vidět prostřednictvím zvětšené scény, přesnějšího projevu jemnosti a bohatšího, vrstvenějšího zvuku v celém rozsahu. Jako jedna z pouhých desítek společností na světě, která vyrábí demagnetizéry pro gramofonové desky a kompaktní disky nabízíme zařízení, která jako jediná přímo ovlivňují samotné zvukové nosiče. Jakmile se přesvědčíte o jejich účinnosti a vylepšeních, která přinášejí i těm nejdražším systémům, stanou se demagnetizéry Velikinac Audio Lab nepostradatelnými členy vašeho hi-fi systémuj.
Nabídka demagnetizérů Velikinac Audio Lab zahrnuje tři modely, které jsou v souladu s tradicí firmy vyrobeny v přírodní dýze, s elegantním designem a klasickým, atraktivním vzhledem. Nejmenší horizontální model je určen pouze pro demagnetizaci kompaktních disků. Jako unikátní řešení nabízí Velikinac Audio Lab demagnetizér s pohyblivou rukojetí, který je určen k umístění vedle gramofonu. Konstrukce je vyrobena z precizně opracovaného dřeva a kovu, takže vypadá atraktivně, a přitom je velmi odolná a zaručuje dlouhodobé používání. Když je deska na gramofonu, je nad ní umístěna kovová rukojeť s velkým prstencem, která provádí demagnetizaci, zatímco optické nosiče jsou demagnetizovány jejich umístěním na prstenec. Abychom dále zlepšili praktičnost a vyšli vstříc audiofilům, kteří nemají příliš místa, obohatili jsme nabídku o vzpřímený demagnetizér - nejnovější model z řady Velikinac Audio Lab má výrazně menší paralelní sekci a vyžaduje relativně malou plochu pro instalaci a použití a vyznačuje se velkou silou a demagnetizací, která trvá pouhých sedm sekund. Díky tomu všemu, ať už se rozhodnete pro kterýkoli model demagnetizéru Velikinac Audio Lab, jeho pozitivní vliv na výslednou kvalitu reprodukce z něj velmi rychle udělá důležitou sekundární součást vašeho systému. Užijte si plnou kvalitu svých desek a disků.

Velikanac Demagnetiser

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies