Omicron Vimana

Zdá se že italština podobný počet výrazů pro boj s vibracemi, které tak škodí HiFi. Po nedávno představených Bassocontinuo ULTRA FEET Italsky "bez vibrací" se řekne Bassocontinuo Ultra Feet - Hi-Fi Voice - recenze audio-video techniky a chytrého bydlení zůstáváme v zemi skvělého jídla, dobrého vína a mnoha výrobců zajímavých high fidelity komponentů - v Itálii, konkrétně v Sassofeltrio, městečku v provincii Rimini. Dalším italským slovem označujícím boj s vibrací je "VIMANA DECOUPLER", výrobek firmy Omicron Group. Antivibrační nožky na pohlcování nežádoucích vibrací, které  jsou vybaveny dvojitou oscilační základnou rozptylující energie s pyramidální geometrií konstrukce, keramickými kuličkami a nastavitelnou výškou. Vimana Decoupler jsou určené jak pro reprosoustavy tak pod elektroniku.

Nožičky Vimana jsou vyrobeny z antikorodální hliníkové slitiny se speciální eloxovací úpravou, 2 pohyblivé části, každá část obsahuje 3 keramické kuličky. Vimana se skládá z 5 částí s pomocí speciálních šroubů o požadované velikosti průměru (M6 - M8 - M10 - M12 - M14 - M16)

Vimana Decouplers má schopnost zvýšit účinnost reproduktorů a elektroniky zlepšením reprodukce zvuku se zvýšenými mikrodetaily a větší přítomností ve středním pásmu a jasnějšími a pronikavějšími nízkými frekvencemi. Zlepšují oddělení nástrojů se zvýšením hloubky akustické scény. Hudba nabírá v hudebních přechodech větší rychlost a údernost.
Vimana Decoupler má středovou část, která je výškově nastavitelná o 5 mm, pro vyrovnání reproduktorů, elektroniky a gramofonů.
Vimana Decoupler má na spodní straně disk z materiálu Delrin, který vám umožňuje pohybovat reproduktory bez poškrábání podlahy.
Vimana Decoupler má 2 oscilační části, a každá část 3 keramické kuličky: To umožňuje skvělé rozptýlení energie z vibrací a mikrovibrací, maximalizuje účinnost reproduktorů a elektroniky.

Materiál: Delrin (Polyoxymethylen - POM)), vysoce výkonná acetalová pryskyřice se specifickými fyzikálními a mechanickými vlastnostmi. Je to vysoce krystalický termoplast s vysokou odolností, tuhostí a výjimečnou rozměrovou stabilitou.

Omicron Vimana 

Cena zatím nebyla upřesněna.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies