Denon DP3000NE

Denon představuje prémiový Direct-Drive gramofon DP-3000NE ztělesňující více jak stoletou konstrukční a řemeslnou zručnost japonského výrobce. Pevná konstrukce a raménko S-Shape poskytují detailní hudbu bez rezonancí. A tmavá dýha z přírodního ebenového dřeva z něj dělá krásný doplněk vašeho prostoru.

DP-3000NE je osazen pečlivě zkonstruovaným zakřiveným raménkem ve tvaru S s optimalizovaným úhlem sledování v jakémkoli bodě desky. Toto nově vylepšené rameno Denon® je vybaveno nastavením hmotnosti přenosky, nastavením proti sklouzávání (0-3 g) a nově vyvinutým nastavením výšky ramene (0-9 mm). Poskytuje plnou flexibilitu přizpůsobení gramofonu veškerým vašim preferovaným přenoskám.

Prostorová vektorová šířkově pulzní modulace (SV-PWM) je nové konstrukce pro přesné řízení motoru. SV-PWM je jednoduše algoritmus používaný k řízení modulu PWM (pulzně šířková modulace), který v podstatě napájí motor. SV-PWM výrazně omezuje harmonické v motoru, které mohou způsobovat přehřívání a kolísání točivého momentu, a nabízí nepřetržitý spolehlivý výstup napětí a frekvence po dlouhou dobu poslechu při libovolné rychlosti otáčení nebo zatížení prostřednictvím nepřetržité zpětné vazby rychlosti otáčení.

Spínaný napájecí zdroj (SMPS) je pro gramofony velmi výhodný, protože se vyhýbá použití lineárního transformátoru, čímž se zamezí zbytečným vibracím. Umožňuje integraci napájecího zdroje do gramofonu, čímž se zbavuje jakéhokoli externího napájecího transformátoru nebo napájecích cihel visících za výrobkem. Zabraňuje také kolísání napětí a frekvence v důsledku kolísání napájecí sítě.

Klíčovou roli hrají též nožičky, které chrání přehrávání před vibracemi z povrchu, na kterém je gramofon umístěn. Tyto nožičky jsou však nastavitelné, aby byl talíř dokonale vyvážen pro co nejpřesnější sledování drážky jehlou.

Denon DP3000NE

Rozměry: 500 x 394 x 185mm
Hmotnost: 18,5 kg

Doporučená cena: 59.990 Kč

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies