Triode Evolution Pre

Japonská společnost Triode vsadila ve svém novém předzesilovači EVOLUTION PRE na 12AX7, což je miniaturní dvoutriodová elektronka 6AV6 s vysokonapěťovým zesílením, vyvinutá roku 1946 inženýry RCA v americkém Camdenu - New Jersey.

Trioda 12AX7 byla původně zamýšlena jako náhrada za řadu 6SL7 dvoutriodových zesilovačových elektronek pro audio aplikace. Vzhledem k tomu, že se jedná o oblíbenou volbu pro (i kytarové) lampové zesilovače, její pokračující používání v takových zařízeních z ní dělá jednu z mála elektronek s malým signálem v nepřetržité výrobě od svého uvedení.

Společnost Triode vydává od září 2023 „EVOLUTION PRE“, první předzesilovač v elektronkovém zesilovači společnosti „EVOLUTION Series“. Doporučená maloobchodní cena je 396 000 jenů (včetně daně).

S jednoduchým a moderním designem s velkým displejem ve středu předního panelu a vylepšenou jednoduchostí použití, jako je podpora dálkového ovládání i pro další zesilovače.

Stejně jako náš dřívější produkt (integrovaný zesilovač) EVOLUTION využívá i PRE vysoce kvalitní elektronickou hlasitost a přitom je lampovým zesilovačem. Minimalizací signálové cesty a oddělením částí napájení/signálového vstupu/zesílení/výstupu signálu se sníží šum a interference, které ovlivňují kvalitu zvuku.

Jsou zde instalovány čtyři vakuové trubice "12AX7". Kromě toho jsme pro hlavní části, které ovlivňují kvalitu zvuku zesilovače, pečlivě vybrali vysoce kvalitní / vysoce kvalitní položky, jako je velký výkonový transformátor s R-jádrem, originální polypropylenové kondenzátory a bezkyslíkatý ponorný napájecí kabel z měděného drátu (TR-RS2).

Pouzdro je navrženo tak, aby zvýšilo robustnost kombinací ocelového hlavního šasi a hliníkové desky a má na povrchu černou vlasovou úpravu. Uprostřed předního panelu je velký displej, který vám umožní na první pohled vidět polohu hlasitosti a polohu přepínání vstupu, a to i z dálky.

Přiložený dálkový ovladač je vyroben z opracovaného hliníku s pocitem hmotnosti. Ovladačem lze provádět více operací, jako je zapnutí/vypnutí, nastavení hlasitosti, ztlumení, přepínání vstupů a stmívač.

Vnější rozměry jsou 440W x 100V x 320Dmm a hmotnost 8kg.

Více o společnosti https://triode.co.jp/english/company_profile/index.html

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies