YBA Genesis S2 Streamer DAC

 

Francouzská audio společnost YBA uvedla na trh Genesis S2, DA převodník nabitý rozsáhlými funkcemi pro streamování. Ve skutečnosti jsou v jednom pouzdře dvě zařízení, každé s vlastním napájením.

S2 se připojuje do rodiny produktů série Genesis, sestávající z předzesilovače PRE5A, výkonového A6, integrovaného IA3A, phono PH1 a přehravače disků CD4.

S2 běží na naší uzavřené platformě Android, budované za poslední 3 roky a neustále aktualizované. Poskytuje vám přístup k řadě streamovacích služeb, místnímu přehrávání z USB disků, DLNA, Airplay, NAS a dokonce i jednoduchému streamování přes Bluetooth. Vše běží přes náš systém Android Global Lossless Output (AGLO), který zajišťuje ideální zvukový výkon ze systému Android.

Speciální funkcí S2 je vestavěný 1TB NVME SSD disk. Tento SSD umožňuje jednoduché ukládání hudebních souborů přímo do streameru a také jej doporučujeme používat jako hlavní úložiště při přehrávání hudby pro lepší zvukový výkon. Soubory lze na SSD zkopírovat z připojených USB disků nebo jej lze snadno vyjmout ze streameru a připojit přímo k počítači pro rychlejší a pohodlnější přenos souborů.

Jádro S2 je postaveno na dvojici vynikajících DAC AK4497EQ od AKM v kombinaci s vysoce výkonným filtrováním dolní propusti a technologií FPGA vyvinutou interně, využívající krystalové oscilátory KDS a špičkové kondenzátory Panasonic. Společná práce pro skutečný špičkový zvukový výkon a vyladění pro oblíbený klasický zvuk YBA.

Smíchání streameru a Hi-Fi DAC do jednoho zařízení může být složité, ale podnikli jsme kroky, abychom omezili jakékoli nežádoucí rušení. DAC jsou silně stíněné a izolované od sekce Android a pro každý používáme nezávislý napájecí zdroj s toroidním transformátorem uživatelského rozhraní pro sekci DAC a vysoce kvalitním spínaným zdrojem pro sekci Android.

Přestože je S2 primárně navržen jako DAC pro spárování s externím předzesilovačem nebo integrovaným zesilovačem, umožňuje volitelnou digitální regulaci hlasitosti jeho výstupu DAC, což umožňuje použití S2 přímo s výkonovými zesilovači nebo aktivními reproduktory. Streamer také nabízí řadu digitálních výstupů pro použití se samostatnými DAC s koaxiálními, optickými, AES/EBU nebo BNC vstupy.

S2 je plně kompatibilní s moderními požadavky na soubory s vysokým rozlišením, podporuje přehrávání PCM až do 32 bitů / 768 kHz a DSD512, spolu s podporou 8x MQA pro streamování Tidal.

Vše lze ovládat prostřednictvím jasné 6palcové dotykové obrazovky s rozlišením 1080p na přední straně zařízení nebo pomocí naší aplikace Eddict Player pro zařízení iOS nebo Android. Proměňte svůj telefon nebo tablet na dálkové ovládání pro místní přehrávání nebo funguje jako kompletní zrcadlení obrazovky, což vám umožní přístup ke všem částem S2 přímo z vaší pohovky.

Doporučená cena je 6.500 EUR

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies