Axxess Forte

Společnost Audio Group Denmark nám sdělila: "Axxess vystihuje podstatu značek Ansuz, Aavik a Børresen a odráží svět špičkového audio vybavení, kde technologická dokonalost a estetika dánského designu jdou ruku v ruce s autentickým hudebním výkonem. Axxess se bude skládat z inovativních, vysoce kvalitních reproduktorů, zesilovačů a audiokabelů, které lze prodávat za skromnější cenu než zařízení Ansuz, Aavik a Børresen, a přesto některá z nich budou dosahovat standardu hudebního výkonu a estetického designu, jímž jsou značky Ansuz, Aavik a Børresen proslulé."

AXXESS K TECHNOLOGICKÝM CHARAKTERISTICKÝM ZNAKŮM DÁNSKÉ AUDIO SKUPINY
Technologický vývoj a inovace, které vzešly z vývoje produktů Ansuz, Aavik a Børresen, mohou často využít všechny tři značky. Výměna znalostí a technologií, která probíhá mezi těmito značkami, je nesmírně kreativní a cenná, o čemž jsme se přesvědčili na vlastní kůži. Každá značka tak těží z výhod ostatních, což je dokonalá symbióza, díky níž se vzájemně zlepšují a posilují. Tento přístup umožňuje společnosti Audio Group Denmark čerpat z široké škály jejich průkopnických základních technologií a implementovat je do nové řady Axxess.

AXXESS FORTE
Uvedením řady Axxess Forté nabízí společnost Axxess všestranný zesilovač na pomezí technologie, důmyslné jednoduchosti a estetického dánského designu. Axxess Forté je řada streamovacích zesilovačů, která se skládá ze tří úrovní, Axxess Forté 1, 2 a 3. Axxess Forté obsahuje jak streamer, tak sekci D/A převodníku, stejně jako integrovaný zesilovač a sluchátkový zesilovač. Axxess využívá známé vývojové tradice společnosti Audio Group Denmark týkající se redukce šumu a kontroly rezonance a obecně průkopnického přístupu k technologickým inovacím.

TECHNOLOGIE ZESILOVAČE UMAC
Pro dosažení maximálního výkonu a inspirována vývojovým přístupem společnosti Aavik je v řadě Axxess Forté použita technologie zesilovače UMAC™. Tato technologie byla navržena tak, aby zajistila stabilitu, spolehlivost a přesnost zesilovače. Technologie UMAC produkuje méně vysokofrekvenčního šumu a vyžaduje méně indukční filtrace na výstupu. Díky těmto výhodám má zesilovač Axxess Forté mnohem lepší tlumicí faktor, uvádí Audio Group Denmark.

Axxess Forté je navržen s "rezonančním režimem napájení" inspirovaným společností Aavik, který zvyšuje provozní frekvenci a umožňuje vyšší špičkový výkon, když to hudba vyžaduje. Šumová hladina napájecího zdroje zůstává velmi nízká a ještě více ji snižují řídicí prvky s velmi nízkým šumem, které napájejí různé části obvodu.

ODDÍL DAC
Problémem tradičního vícebitového obvodu v sekci D/A převodníku je vyrovnat se se zvýšeným šumovým znečištěním a zpožděním signálu, které mohou zkreslit hudbu nežádoucím "digitálním podpisem". Axxess Forté je vybaven 1bitovým obvodem vyvinutým ve vlastní režii, který zachovává "analogový podpis". Díky rychlému zpracování dat a necitlivosti k šumu byla řada D/A převodníků Axxess Forté "navržena tak, aby zajistila čistotu a přesnost".

STREAMERY AAVIK
Axxess Forté je vybaven streamovacím modulem inspirovaným modulem používaným ve streamerech Aavik. Tento modul, navržený jako specializovaná zvuková jednotka, je vybaven vysoce kvalitními kondenzátory a nevyužívá žádné mikropočítače. Díky tomu je zpracování signálu výkonné a snižuje nežádoucí šum.

SEKCE SLUCHÁTEK
Další klíčovou vlastností tohoto všestranného zesilovače Axxess Forté je jeho sluchátková sekce. Je navržena jako nepřepínatelný zesilovač třídy A, který poskytuje "vynikající linearitu, vysoký zisk a nízké zkreslení signálu".

ANSUZ TESLA CÍVKA
Technologie cívek Ansuz Tesla jsou symbolem výrobků Audio Group Denmark od roku 2011. Proto je zcela přirozené implementovat tyto technologie potlačení šumu do modelu Axxess Forté, aby se dosáhlo charakteristického výkonu a kvalitativních standardů společnosti Audio Group Denmark. Implementace technologií cívek Ansuz Tesla do zesilovačů Axxess Forté z nich činí vysoce kvalitní řadu zesilovačů z hlediska technologie a výkonu.

SOUČASNÝ DÁNSKÝ DESIGN
Estetika modelů Axxess Forté, ručně vyráběných v Dánsku, je odlišuje jako symboly současného dánského HiFi designu. Ztělesňují minimalistickou formu a všestrannou funkčnost, přičemž obojí je pevně zakořeněno v inovativním audio přístupu společnosti Audio Group Denmark.

V roce 2020 společnost Aavik navrhla skříň zesilovače vyrobenou z kompozitního materiálu na přírodní bázi. Toto materiálové provedení snižuje mechanické vlivy, zejména hysterezi, což vede ke slyšitelnému zlepšení. Řada Axxess Forté je zkonstruována ze stejného kompozitního materiálu na přírodní bázi na horní i spodní straně, což je projevem snahy společnosti Audio Group Denmark vytvářet estetický design, který zvyšuje hudební výkon.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies