Audio Exklusiv

V souvislosti s přípravou hlavních veletrhů HiFi společnost Audio Exklusiv revidovala dvě nejdůležitější řady. Obě řady nabízejí typický "zvuk rodiny Audio Exklusiv": emocionální, bohatý na barvy, vzdušný, dynamický a prostorný.

Od nynějška budou všechny jednotky řady Classic Line dodávány s předním panelem ze stříbrného nebo černého hliníku bez příplatku. Kamenné čelní panely jsou stále možné na vyžádání s příslušně delší dodací lhůtou. Uvnitř jsou použity nové, ještě kvalitnější komponenty, jako jsou rezistory PRP nebo TKD. To zlepšuje vynikající zvuk, jak jej realizuje Classic-Line se svou hybridní technologií, o další třídu. Jak je u firmy Audio Exklusiv zvykem, stávající přístroje lze technicky aktualizovat a odpovídajícím způsobem upravit, případně za odpovídající příplatek vyměnit desky plošných spojů.

Oblíbená základní řada ECO-Line je nyní vybavena novými ovládacími prvky. Jsou kulaté a ve stříbrno-chromovém provedení a nahrazují starý kuželový design. Změna se týká předzesilovače E 7 (od 1 400 eur) a integrovaného zesilovače E 12 (od 2 000 eur). Díky důsledně implementované tranzistorové technologii nabízí řada Eco-Line mimořádně levný vstup do světa high-endu a stále typický zvuk "rodiny Audio Exklusiv", jak jej realizuje řada Classic-Line se svou hybridní technologií. Ceny závisí na přístroji, obě řady jsou k dispozici okamžitě. Plastiky na obrázcích poskytla umělkyně Marion Seiler.

Audio Exklusiv je tradiční výrobce nejlepších špičkových komponentů. Nabízí vysoce kvalitní předzesilovače a výkonové zesilovače v tranzistorové a elektronkové technologii, dynamické a elektrostatické reproduktory, gramofony a mnoho dalšího. Kromě technologie hraje důležitou roli také vizuální design. Spotřebitel si tak může individuálně nakonfigurovat svůj výrobek v mnoha různých provedeních.

Audiohappening 2024

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Audiohappening 204

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies