R2R Orpheus

RT Audio píše: "Naše společnost vytvořila nový koncepční převodník R2R založený na legendárním čipu AD 1865. Tento D/A převodník, stejně jako všechny naše produkty, je postaven na základě naší filozofie: V jednoduchosti je dokonalost. V elektronické architektuře používáme krátkou signálovou cestu, žádné kondenzátory v signálové cestě, výstupní transformátory v analogovém výstupu převodníku. Tento převodník pracuje v režimu NOS bez digitálního filtru, díky čemuž je zvuk přirozenější a analogovější. Když převodník pracuje v režimu NOS, fázové a časové zkreslení je sníženo na minimum."

"Po mnoha experimentech a studiích jsme odstranili nadbytečné digitální vstupy a přepínače, které negativně ovlivňují zvuk. V našem D/A převodníku používáme pouze USB vstup, realizovaný pomocí nejlépe znějícího převodníku XMOS od společnosti JL sounds. Můžete poslouchat selhání s rozlišením 32bit /384Khz s fenomenální kvalitou, protože všechny redundantní bity jsou odstraněny softwarově (žádné standardně používané hardwarové zpoždění ). pro náš D/A převodník jsme navrhli speciální desku plošných spojů s krátkými signálovými digitálními a analogovými paticemi. všechny elektronické součástky jsou vysoce kvalitní. jako analogový LPF filtr používáme výstupní transformátory s poměrem 1:1 s nízkým THD, šumem a fázovými posuny. všechny signálové patice jsou postříbřené.

Zvuk
Tento převodník přehrává fenomenálně čistý jazz, rock a klasickou hudbu. Zvuková scéna je hluboká, čistá a soustředěná. Basy? Basy jsou těžké a úderné, aniž by duněly. Ženské vokály jsou pevné bez jakýchkoli příkras. Díky absenci zrnitosti a ostrosti ve vysokofrekvenčním rejstříku se zvuk tohoto převodníku velmi blíží zvuku LP. Tento převodník R2R je určen pro tu část audiofilů, kteří si každý večer sednou se sklenkou kvalitní whisky a poslouchají svou oblíbenou hudbu. tento digitální produkt přehrává perfektně formát FLAC a formát CD s neuvěřitelnou lehkostí a tonální věrností.

Napájení
Napájení je pro správnou funkci digitálního zařízení velmi důležité a jakékoliv narušení jeho činnosti vede ke zhoršení kvality zvuku. Z tohoto důvodu používáme bateriové napájení se samostatným lineárním nabíječem s nízkým nosem .usměrňovač je realizován pomocí SIC Schottkyho diod. Sekce Dac je napájena třemi nízkošumovými stabilizátory LDO od firem LT a Texas instruments. Na desce plošných spojů USB převodníku jsou použity nízkošumové LDO s napětím pod 20 μV, které napájejí galvanické oddělení.

XAVIAN Virtuosa Anniversario & Riviera Labs Levante

Perfect Sound Group

Denon PerL Pro - True Wireless sluchátka do uší

AV Center

Thrill Audio

Horn Distribution

200 200 audiocenter

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

RP Audio

Mareka Audio

TYKON

Dynaudio EMIT

Perlisten reprosoustavy

Gramofony Robert Meyer

HIFI GUIDE

Akustik Design | prostorová akustika pro náročné

Audiofeel | LAB12

 

Amarock Studio | Audio Solutions

Your browser doesn't support JavaScript or you have disabled JavaScript.

Felix Sit Annus Novus

Posledních 365 dní poněkud uteklo... Jako by to bylo každý rok rychlejší a rychlejší. Možná je to však i tím, kolik věcí se děje a kolik se jich stalo právě i v roce 2023.

Číst dál...

200 200 avs Elfton Elevator - Scan-Speak Ellipticor High-End Audio Studio Roth Audio DiokAudio

Perfect Sound Group

CPT Praha AQ STUDIO Amarock Studio - špičkový zvuk Studio Hifistyl

Monitor Audio Hyphn

BSS Praha | Cabasse

Sonus faber & McIntosh - nejlepší reprosoustavy a zesilovače

  Studio Špalíček Ostrava - nejlepší hifi studio WDQ | EverSolo & Zidoo & Emotiva & Storm Audio VOIX

Amarock Studio | luxus Kalista a Rockport Technologies